ciko nat
Üye
herkesın matebolızmsı farklıdır ancak yağsız kas kütleni bul ve 2.75 ile çarp proteın ıhtıycını bull.. bence şöyle yap; harcadığın caloriyi bul, diyelim 2500 calori harcadın 2000 calori al.. haftda yarım kılo gıder su ıle bırlıtke 1 kılo ve 7-8 haftada hedefıne ulaşırsın.. ve bol karb al kasda geliştir.. ben çok araştıranbiriyim, lazar angelov, rubrıcehs, savs cebeci gbi insanların soyledıgı gıbı vucut tıp ıdıyebırsey yoktur. o kemıklerle alakalı... takıpteyım.
[DOUBLEPOST=1397463169][/DOUBLEPOST]ödüle gelirsek; ben bunu cok yapardım..ustte dedığim gibi harcadıgn calori altı al ıstersen snıkers ye bklava ye biskütçik ye gene kilo veririsin..haftada 3500 calori (yarım kılo yag) yakıp ödül de coşıp yersen ınsulın dırencın bozulur ve o hafta yaptıkarın boşa gider..bol karb ıle beslen zaten gözük abur cubura gıtmz..ama unutma calorı aşmazsan abur cuburda yıyebılırsın ama isülini adam etmek ıcın haftadda 1 ogun yeter.. mesela ben ant snrası 5 li kare birleşimli 12 gr bitter yerım.. herkese bol şans.