Merhaba, bu sayfayı günlük olarak değil, haftalık olarak sonuçlarla güncelleyeceğim. Yaptığım araştırmalar ve imkanlarım dahilinde oluşturduğu beslenme programım aşağıda.
-2 tam yumurta, 1-2 yumurta beyazı
-100 gr light beyaz peynir
-3 dilim çavdar ekmeği
-100 gr kadar yoğurt
-150-200 gram kadar tavuk şiş yanında biraz bulgur pilavı
-200-300ml süt
-Yeşil çay, çok istersem kahve
-100-150 gram lor peyniri(genelde pek yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi)
Arkadaşlar yediklerim bunlar ve Warriors Diet(Intermittent fasting) yaptığımdan 4-5 saat içinde tüketiyorum bunları yavaş yavaş. Gün içinde de minik atıştırmalarım oluyor 50 kaloriyi geçmeyecek şekilde(Elma,biraz süt vs.)
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için gerçekten önemli çünkü her ne kadar daha önce spor yapmış olsam da şu an şişmanım ve kendimi yola yeni çıkmış görüyorum. Çok teşekkürler.
Bu arada iki günde bir 10dk cardio-fullbody workout-15-20dk cardio şeklinde antrenman yapmayı düşünüyorum. Yaşım 20, boyum 183 ve kilom 100 civarı, yazmayı unutmuşum.
-2 tam yumurta, 1-2 yumurta beyazı
-100 gr light beyaz peynir
-3 dilim çavdar ekmeği
-100 gr kadar yoğurt
-150-200 gram kadar tavuk şiş yanında biraz bulgur pilavı
-200-300ml süt
-Yeşil çay, çok istersem kahve
-100-150 gram lor peyniri(genelde pek yiyemiyorum ama zorluyorum kendimi)
Arkadaşlar yediklerim bunlar ve Warriors Diet(Intermittent fasting) yaptığımdan 4-5 saat içinde tüketiyorum bunları yavaş yavaş. Gün içinde de minik atıştırmalarım oluyor 50 kaloriyi geçmeyecek şekilde(Elma,biraz süt vs.)
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için gerçekten önemli çünkü her ne kadar daha önce spor yapmış olsam da şu an şişmanım ve kendimi yola yeni çıkmış görüyorum. Çok teşekkürler.

Bu arada iki günde bir 10dk cardio-fullbody workout-15-20dk cardio şeklinde antrenman yapmayı düşünüyorum. Yaşım 20, boyum 183 ve kilom 100 civarı, yazmayı unutmuşum.