yağ yakmak için program tavsiyesi

merhaba 16 yaşındayım yaklaşık 4 5 aydır vücut geliiştirme yapıyorum pek gelişemedim son zamanlarda 5x5 diye bi program keşfettim güç programıymış bunla birlikte kardio uygulandıgında hem yağ yakıcı hem güç proogramı olurmu acaba ? ve hergün 2 buçuk kilo arttırmamız lazımmış ben araştırdım bulamadım pek pahalıydı bulduklarım 1 er kilo alsam veya 2şer kilo bunlarda yetermi yağ oranım fazla ancak ben güçlenip yağ yakmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Çok bilgili sayılmam ama bana sorarsan ki ben öyle yapıyorum gayet verim de alıyorum full body yap 3 gün ağırlık çalıştığın gün sonunda 20 dk kardiyo ekle 2 günde harici kardiyo ve karın çalış derim ben 1 ayda yaklaşık olarak yüzde 3 yada 4 kadar yağ oranımi düşürdüm birde kardiyo günlerinde de iyice ter atmak için sıkı giyinmeni öneririm

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fullbody yaptım 2 bucuk ay çok verim alamadım kaloride baya düşürmüştüm güçsüz oldugumdan kaynaklı olabilirmi yada çok ağır yapıyordum göğüs sırttan 2 hareket süperset şeklinde bacak iki hareket omuz 2 hareket diğerleri 1

Back
Yukarı