• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yağ yakmalı mıyım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NBN

Üye
Merhabalar,
1.5 yıl önce 62kg olarak basladım. Şuan 80kg yim. Biraz yağlandım. Şu durumda yağ yakımına geçmeli miyim
Yakmalıysam kaç kg'ye düşmemi önerirsiniz tekrar bulk'a baslamak icin.
Eskiden sıkabileceğim kadar yağ yoktu karnımda. Suan rahat sıkabiliyorum.
Az cok belli olan karın kaslarım vardı. Suan hic gözükmüyor.

IMG_7532.jpg IMG_7533.jpg
bel bölgesi
IMG_7534.jpg

Son düzenleme:
Bence yağ oranı çok yüksek değil, daha çok karın kaslarınız güçsüz. Zaten şu an yağ yakmaya başlarsanız çok ciddi hacim kaybedersiniz ve bunu karşılayacak bir kütle de göremiyorum. En azından 85-90 aralığına uzun vadede çıkıp, yakacaksanız da ondan sonra yakın derim ben.

Selam bence gayet temiz büyümüşsün devam etmelisin düşüncesindeyim, ysp oranın yüksek değil sert idman dengeli makro ile devam et..

Burdaki arkadaşlara katılmıyorum önce yağ yakımını tavsiye ediyorum. Karın kasları ışık durumundan bağımsız her koşulda görünene kadar.

• Like
Reactions: NBN
Burdaki arkadaşlara katılmıyorum önce yağ yakımını tavsiye ediyorum. Karın kasları ışık durumundan bağımsız her koşulda görünene kadar.
Evet hocam. Fazla yağın verdiği hantallık ve oturunca içeri doğru katlanan göbek rahatsız etmeye başladı. Bir kaç gün önce yağ yakımına geçtim. Büyümeyi de istiyorum ama atletik hissetmeyi tercih ederim. Uzun zamandır karın kası çalışmıyordum. Özellikle karın kasına odaklandım hazır karantinadayken. Alt karın kasları belirginleşene kadar yağ yakıcam. Sonra karın kaslarını kaybetmeyecek şekilde temiz bulk.

Kardeşim bence süt vs içiyorsan bunları bırak cici bebe vs basit yüksek şekerli bir beslenmen varsa bunu bırakıp daha temiz karbonhidratlara yönelmen gerek.normal çay yerinede yeşil çaya yüklenebilirsin bunları yaparsan vücut hatların daha belli olur.

Back
Yukarı