• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yağlı Göğüs Rahatsızlığım Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umayo1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili kardeşim.

Arkadaşım Denizli'de PAÜ 'de Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Kenan Akbaş. O'na gösterdiğimde tek söylediği şey jinekomasti olduğu idi. Acilen Endokronoloji , Plastik Cerrahi Uzmanına görünmeni tavsiye ediyoruz.

arkadaşlara katılıyorum bana da jinekomasti gibi geldi. kafana göre spora devam etmektense doktora gözüküp ona göre davranman daha sağlıklı olucaktır.

zaten hep böyleymiş arkadaşımız
yani öyle acil hemen bir doktorluk bir durum yok

benim tavsiyem plastik cerrahiden önce hormonal dengenizi iyice tetik ettirin, sorunun kaynağının hormonlar olduğu açık, bu sorunu çözmeden direk plastik cerrahiye yönlendiren doktor dahi olsa, ben 1-2 doktora daha danışırdım mutlaka emin olmak için...

geçmiş olsun

Arkadaşlar 4 aydır body yapıyorum benimde şikayetim yağlı gögüsler. her yerim eriyor gögüslerim erimiyor not:jinekomasti degilim. kilom 78 idi 65 kiloya kadar düştüm yinede gögüslerim erimedi. psikolojim bozuldu. lütfen yardım edin bunlar nasıl eriyecek ?

fjy39.jpg

https://g1211.hizliresim.com/13/2/fjy6h.jpg

Back
Yukarı