Yağlı ve kaslı

Arkadaşlar yağlı ve kaslı bir vücudum var.yaglar bel cevresinde ve alt karinda bir yıldan fazla bu sporla uğraşıyorum ve bu yaglar bir turlu gitmedi nasil gidecek ? halsizlik oluyor bazen, geceleri geç yatiyorum 2 3 gibi sebebi bu mudur ? Bir seyler onerirseniz sevinirim 17 yaşındayım.(yaglar aşırı degil 80 kgyim. Boy 1.80 sanırım.yaglarin gitmesi icin ornek beslenme programi vs. Onerebilir misiniz ?)

Son düzenleme:
Hocam önce sağlıksız yağlı yiyeceklerden ve şekerden uzak dur. Sağlıklı karb almaya bak sana tavsiyem ve metabolizmayı hızlandıracak şeyler tüket internete yazarak bu besinlere ulaşabilirsin. Uykunun yeri sporda çok önemli vücudun sonuçta kendini toparlaması lazım o yüzden düzenli uyku şart. Halsizlik ise süt ürünlerinin bazılarında bulunan laktik asitten dolayı artabilir bu da halsizlik yapabilir veya vücudu biraz daha uyku moduna sokabilir eğer çok tüketmiyorsan ama yine oluyorsa çözümü yine sporda ama birden olacak bir durum değil zamanla spor yapanların vücudunda azalmaya başlar laktik asit ve o halsizlik hissi iyice azalır

minimum 6 buçuk saat uyumaya aynı saatte yatıp kalkmaya özen göster kardeşim.halsizlik sorunun düzelecektir.sporuda aynı şekilde belirli saatlerde yapmaya çalış

Back
Yukarı