yağsız lor peynirinin tadı hakkında ????????

qokhaninci

Yeni Üye
şimdi bi kaç yerden okudum tadı kötü felan yiyemessiniz ama benim aldıgımın tadi yaglınınkinden bile güzel ama üzerinde besin degerleri yazmıyor kasiyere sorarak aldım belki yanlış vermiş olmasın birde size sorayım dedim
kafa_ kafa_ kafa_ kafa_

Tadı kotu ama yogurtla karıstırınca daha yenilebilir oldugunu soyledi arkadasım. 100 gr da 17 gr fln protein var. Suan arkadasım kullanıyor ama mozerella peynirine geçmeyi dusunuyor

Normalde bende lor peynirini sevmem tadından dolayı. Yagsızlar ztn kuru oluyor.Kasiyere yagsız dediysen yagsız vermiştir herhalde :) onu bilemem.

bak içme bi kurt düştü şimdi bendekinin tadı da iyi o kadar kuru da degil ki hay kasiyer senin ......... ....
neyse kardeş sağol :D

benim yediğim lor tatsız ya. tuzsuz olanından yiyorum sade kesinlikle yiyemiyorum yoğurtla yada omlet ile. varsa domates ile

Yörsan böreklik lor peynirin tadı harika. 19gram proteine 2,2gram yağ ile rakipsiz. 1 kilo bilmediğiniz lor peynirine 3-4 lria vereceğinize, yörsan alın 500gramı 4 lira ama kesinlikle değer.

bende kaanları kullanıyorum.Her ne hikmetse ömrüm boyunca loru sevmeyen ben hedefime kitlendiğimden mi bilinmez tadı aman aman kötü gelmiyor.Hatta hiç tuz tüketmediğimden son 2 aydır tuzlu gibi bile diyebilirim.19grm protein var 100gramında

@pijamap kardeş ne yörsanı ya yaşadıgım yerde 2 saat dükkan dükkan gezdim hiç bi yerde yagsız yok dediler son bi karfursada (türkçe yazdım :D ) buldum ondada kasiyer yanlış verdi diye düşünüyorum çünkü tadı gayett güzel belkide dogrudur ama bilmiyom :S
@humor yorumun için teşekkürler :)

Back
Yukarı