Yaşım 13 İçeri bi bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Elpidos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elpidos

Üye
Yaşım 13,14 yaşıma göre çok gelişmiş biriyim diye biliriz yani çevremdeki yaşıtlarıma göre öyleyiyim

Boyum : 1.74 ( biraz yanlış olabilir 1.76 filanda olabilir emin degilim )
Kilo : 59
Çok zayıftım ve boyuma göre çok zayıf kalıyordum bende spora başlamak istedim 4 aydır yapıyorum son 2 aydır adam gibi gelişiyorum kilo alıyorum, kollarımı en son ölçürtüyümde 31,5 tu yani hoca öyle demişti ölçümüzde en son ölçügümden bu yana 1 ay 1.5 ay geçmiş olmalı, peki neden son 2 aydır çok iyi birşekilde gidiyorum önceki aylar pek takmıyodum yani umursamıyorum yemek yememi falan filan disiplini çok takmıyodum spor salonundaki abiler yani kaç yaşımda durdugumu sordugumda 17 18 dedikleri olmuştu :D
Umarım kendimi anlatabilmişimdir bunları neden yazdınız derseniz bilginizden yararlanmak şunu yapmamalısın bunu yapmalısın dediklerinizi ögrenmek falan
Sizce bu spora başlamakla iyi yapmışmıyım ??

Çok abartma, genellikle vücut ağırlığın ile çalış, ağır kaldırmak olmasın amacın ve sosyal hayatından taviz vermeden devam et :) Vücut ağırlığın ile çalışamadığın bölgeleri 3-5 kg ile çalıştırabilrsin, amacın kas kütlesi kazanmak olmasın, zaten vücudun onu halledecek ve en önemlisi bana göre omurgana yük bindirme.Dengeli beslen :) Ispanak sevmem deme ye :D bende öyle yapardım, yanlış bişey :D Kolay gelsin canım benim.

Çok abartma, genellikle vücut ağırlığın ile çalış, ağır kaldırmak olmasın amacın ve sosyal hayatından taviz vermeden devam et :) Vücut ağırlığın ile çalışamadığın bölgeleri 3-5 kg ile çalıştırabilrsin, amacın kas kütlesi kazanmak olmasın, zaten vücudun onu halledecek ve en önemlisi bana göre omurgana yük bindirme.Dengeli beslen :) Ispanak sevmem deme ye :D bende öyle yapardım, yanlış bişey :D Kolay gelsin canım benim.

Teşekür ederim görüşün için, çok abartıgımı sanmıyorum, neden amacım kas kütlesi kazanmak olmasın ?. vucud agırlıgım ile çalışmadagım bölgeler için 3,5 kg az degilmi ?

Back
Yukarı