yaşım 14.5 masutrbasyon boy uzamasını azaltırmı?? ACİLL!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar öncelikle yaşım 14.5 ekimde 15 ime giricem lise öğrencisiyim günde rahat 2 kez masturbasyon yapıyorum boyum 1.52 boyumun uzaması için ne yapmalıyım masturbasyonun etkisi varmıdır ???

sağ olun arakdaşlar :D artık daha az yapıyorum kafaya koydum bu işi profil fotomdaki ilk halim şimdi vücudum iyi durumda :D[DOUBLEPOST=1461956732][/DOUBLEPOST]
Ahaha güldüm bende 15 yaşındayım hormonlar tavan ama sakın ol bence gund 2 kere zarar verirsin testislere benden tavsiye
tetislere zararı olurmu gerçekten :D :D

profil fotosunda bile iş başında hahaha :D ne harika yorumya yapan kişiyi tebrik ederim. Boyuna bi olumlu/olumsuz etkisi ve katkısı olmaz. İşini gönül rahatlığıyla yap. Bu masturbasyon sıklığını düşürmek veya arttırmak için ekstra bir girişimde bulunma, akışına bırak doğal davran. Sana kolay gelsin şimdiden :D

Şahsen tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum ; Herkes alakası yok desede mastürbasyon zeka gelişimini durdurur yavaşlatır anlamada idrak etmede sıkıntılar yaşarsın. Boy uzamasını durdurmaz belki ama illa bir etkisi vardır.
1 Damla Kan 40 Lokma Yemekten Oluşur, 1 Damla Meni(Sperm) 40 Damla Kandan Oluşur.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : masturbasyon

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı