yaşım 15 beslenmem nasıl abilerim

184 boyum 90 kilom var. Amacım 80 e inmek. Sizce yaptigim beslenme programı nasıl uygun mudur ?

Akşam ; 4 yumurta
Yulaf ezmesi

Öğlen ;Lor shake

Spordan önce ;Kahve ve portakal

Spordan sonra ;Whey protein tozu

Akşam ;Tavuk göğsü & ton balikli salata

Ara ;Yeşil çay

Gece yatarken ;Lor shake ( süt+lor+yarım muz)

Bu işte acemi ve hevesliyim beni bilgilendirirseniz çok yardiminiz dokunur. Şimdiden herkese çok teşekkurler.[DOUBLEPOST=1418133628][/DOUBLEPOST]Lor shakeler 40 gram protein içeriyor.

Tadı güzel oluyor. ben beğeniyorum. Üst dede parantez içinde yazdım zaten. 250 gr lor göz kararı süt ve yarım muz koyuyorum. mikserden felan geçiriyorum sütle birlikte.
içilebilir oluyor.

Karbonidrat neredeyse yok doymamisyag vs yok cok kotu program bu is protein isi degil sadece.
Adam kilo vermek istiyor bu program gayet normal, bulkda degil sonucta. Sadece cok fazla yorgun dusersen oglenlerıde 100 gr kadar karbo tuket bence ama program guzel bana kalırsa, macrosunu hesapladınmı? Benim eksik gordugum sadece ana ogunlerını gecıstırmıssın yerıne 200 gr 250 gr tavuk tuketmeye bak derım ana ogunlerde

Carbo olmadan protein kas insa edemez veya olan kasi korumak zorlasir carboidrat yoksa proteinler enerji olarak kullanilir.
Haklısın bir yerde fakat arkadaş zaten kilo vermek istiyor o yüzden hacim almak gibi bir derdi yok anladıgım kadarıyla o yüzden karbonhidrat tuketmemesı en dogru karar olur ama dedıgın gıbı kas kaybı illaki olur ama az ama çok aldıgın proteine baglı olarakda

diyet miyet yapma genc biladerim. anne yemeginden ye bol bol. bol bol sut ic bol bol uyu dinlen, gelisim cagindasin. 15 yasinda diyet olmaz. sporunu yap topunu oyna ev yemeklerine acima. acliktan bayilmak uzere olan bir atmiscasina meyve sebze et ne bulursan yet. pasta boregi usturuplu ye illa ki bi degisiklik yapacaksan.

Azmini takdir ettim kardeşim ama karbonhidratı tamamen kesme yine kompleks karbonhidrat içeren ürünler tüketmeni öneririm. Protein ağırlıklı beslenirsin yine de kilo vermek istiyorsan ama karbonhidrat az da olsa olmalı beslenmende. Gece yatarken muz ve süt içmemeni ve sabah kalkarken aç kalıp 1 saat sonra kahvaltı yapmanı öneririm yağ yakımında insülin hormonunu devreye sokmamak önemli

Back
Yukarı