rıdvan
Üye
Ben bu sporu yaklasık 7 8 aydır yapıyorum ama ara verdim oldu mesela 3 ay gittim 1 yıl ara verdim simdide 4 5 aydır devam ediyorum simdi koyucam resimler 1 ay önceki halim öncelikle bir uyarıda bulunmak istiyorum sustanon kullanan arkadaşlar hic tavsiye etmiyorum yasım kücük olabilir ama bilgim epey var bu kürler hakkında sustanon yerine 8 ayda 4 haftalık ruski deca programı yapın haftada 1 defa kalcanıza vurmak şartıyla
resim biraz bulanık olmus
39 santim pazu [img=http://img258.imageshack.us/img258/5383/grnt004g.th.jpg]
85 kilo ile set yapıyorum 3 set 10 dan göğüslerim kücük geliyor deli oluyom

bu eski halim
buda yeni halim
thums:
amacım baya bi ilerlemek bunuda elde ediceme gayet inanıyorum tutum mu birşeyi kolay kolay bırakmam ben daha öncede 2 yıl güreşe gitmiştim 12 tane madalyam var gebze 1. oldum izmir 2.siyim
boyumun o yüzdende kısa kaldını düşünüyorum zaten kulaklarımda kırık
ama bu sporu kolay kolay bırakmam ben dumbelllls
cok hırslıyımdır ağırlık kaldırırken düşmanım gibi bakıyorum hırsla yapıyorum bu işi az daha kilo almaya bakıyorum şöyle bi 85 kilo olsam cok büyük gözükücem ama yağ bakımından demiyorum kas bakımından zaten simdide
beni görenler şaşırıyor bu yaşta bu ne diye
bide bana salon hocası kanat calışmama izin vermiyor
kapıdan giremicem diyo sende zaten cok kanat var diyorda
ben kanat da calısıcam şimdilik sizden yorumları ve
eskileri bana bildirmenizi bekliyorum
ŞİMDİLİK VİCUDUM NE DURUMDA İYİMİ GÜZEL GÖZÜKÜYORMU LTFN YORUMUNUZU BEKLİYORUM ! İYİ CALIŞMALAR
resim biraz bulanık olmus

39 santim pazu [img=http://img258.imageshack.us/img258/5383/grnt004g.th.jpg]
85 kilo ile set yapıyorum 3 set 10 dan göğüslerim kücük geliyor deli oluyom

bu eski halim

buda yeni halim

thums:
amacım baya bi ilerlemek bunuda elde ediceme gayet inanıyorum tutum mu birşeyi kolay kolay bırakmam ben daha öncede 2 yıl güreşe gitmiştim 12 tane madalyam var gebze 1. oldum izmir 2.siyim
boyumun o yüzdende kısa kaldını düşünüyorum zaten kulaklarımda kırık
ama bu sporu kolay kolay bırakmam ben dumbelllls
cok hırslıyımdır ağırlık kaldırırken düşmanım gibi bakıyorum hırsla yapıyorum bu işi az daha kilo almaya bakıyorum şöyle bi 85 kilo olsam cok büyük gözükücem ama yağ bakımından demiyorum kas bakımından zaten simdide
beni görenler şaşırıyor bu yaşta bu ne diye
bide bana salon hocası kanat calışmama izin vermiyor
kapıdan giremicem diyo sende zaten cok kanat var diyorda
ben kanat da calısıcam şimdilik sizden yorumları ve
eskileri bana bildirmenizi bekliyorum
ŞİMDİLİK VİCUDUM NE DURUMDA İYİMİ GÜZEL GÖZÜKÜYORMU LTFN YORUMUNUZU BEKLİYORUM ! İYİ CALIŞMALAR
Son düzenleyen: Moderatör: