Yaşım 18 olmak üzere sivilce problemi

Arkadaşlar yaşım 18 olmak üzere şuanda 17,5 ve hayatımda hiç sivilce yoktu şimdiye kadar bazen 1-2 tane çıkıyodu geri gidiyodu felan. Ben şimdi sporda yapıyorum sadece sürekli cola gibi şeyler içiyordum bundan 2 hafta gazoz içmiştim baya 2-3 gün 4 tane içmiştim bağımlılık gibi bişey oluyordu ve içtikten sonra sivilce çıktı sonra bunlar dahada çıkmaya başladı galiba iz gibi bişey olmaya başladı bu sorunu nasıl atlatırım ? bu içecekleri bıraktım 1 haftadır içmiyorum düzgün beslenme ile geçer mi ? Birde maske felan ne öneriyorsunuz hiç sivilcem olmadığı için artık rahatsız oluyorum takıntı gibi bişey oldu.

Yasininda getirdigi birsey fakat beslenmende etki ediyor tabiki saglikli beslenmeye calis bunun yaninda yuzunu bol bol temiz su ile yikamalisin
İnanırmısın o gazozu içmeden :D önce hayatımda hep sorarlardı yüzün neden böyle güzel kızlar felan derlerdi genelde ben hep yüzüğümü soğuk suyla yıkıyorum bide sürekli duş alıyorum yüzüme dokunmuyorum ama şuanda güzel besleniyorum o tür şeyler içmiyorum bu aralar stres vardı onuda attım bakalım haftaya bakıcam yine durum farklılaşmazsa maske felan yapıcam

Back
Yukarı