yaş 13 boy 1.59 bunlarda benim resimlerim

matbody

Üye
Biraz Kilo sorunum VAr yeni başladım kilo sorunumu nasıl halledebilirim yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Görüntü000.jpg
    Görüntü000.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 603
  • Görüntü001.jpg
    Görüntü001.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 512
  • Görüntü002.jpg
    Görüntü002.jpg
    196,6 KB · Görüntüleme: 587
özelliklerini yaz ki bizde kilonun ideal olup olmadğını yazalım iki daha yaşın çok genç bence biraz daha bekle derim gelişimine engel olma

kimse cevp yazmıycakmı duh
Hedefinizden ve kendinizde çok fazla bahsetmeden resim koyup yorum beklemişsiniz.
Yeni başladığınızı söylüyorsunuz.
Nasıl bir yorum bekliyorsunuz ki?

Öncelikle forum kurallarını okuyunuz.
Sabırlı olunuz.

Tam gelişme cagındasın bu tur calısmalar gelısımını engelleyebılır ama zigbogun dedıgı gıbı genel sporlarla ugras ileriye zemin hazırla 16 yasın uygun dıye dusunuyorum o zaman body e baslayabılırsın.

Sen Daha çocuksun Senin Yaşindayken Ben 1.56 Cm Boyunda 60 Kiloydum şimdi 19 Yaşimdayim 1.80 Boy 82 Kiloyum...

Gelişme çağindasin Kafana Bunlari Takma Daha çok Erken...

Bence yorum yaparken uslüplarımıza biraz dikkat etmeliyiz karşımızladaki şahıss belkide sizin yaptığınız yorumlardan etkilenip bu spordan soğuyacak bence buna önem gösterelim.Diğer üyelerin dediği gibi daha gerçekten gelişme çağındasın ağırlıklar la falan çalışman gelişimini etkiliyebilir.Sen normal hayatına devam et futbol oyna,koşu yap,yürüyüş yap heyecanını enerjini bu şekilde dışa vurmaya çalış ve elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye bak zamanın geldiğinde alt yapında iyi olacağından çoğu kişiden önde başlamış olursun bu spora.

arkadaşlar ne sigarası içkisi ki bu yaştada başlarsa ileride hali ne olur bilmem çünkü tam gelişme çağı 16 -17 de başlasa bi nebze daha iyi olur bu spora

Sitemize hos geldin install. Oncelikle arkadaslar hitabindan forum kurallarini okumadigin sonucuna variyorum, lutfen imzamdaki linke tiklayarak bu konudaki eksigini gider.

Ayrica muglak mesajlar yazma lutfen. Ileride hali ne oluru biraz acar misin?

gerçekten yaşın ufak.ağrlık antrenmanlarına başlamanı önermen bana kalırsa kickbox karate yüzme basketbol gibi tüm vücudu çalıştıran sporlar yapman. bu sayede 15 16 yaşına geldiğinde bodye sağlam bir altyapı ile başlarsın.

dost acı söyler sportif bir vücut tipi yok bu çocukta... hiç başlama sen 20 den sonra başlarsın ben diyim..

sportif bi vücudu yok diye spor yapamaz diye bi kaide yok yüzmeyle,atletizm gibi sporlarla başlasa 3-4 sene içinde süper bi altyapıyla body yapabilir

ama cok erken su an! sadece bence normal sporlarla ilgilen sen. Basket , football vs. Sportif aktivitelere katil ama body building bence 13 yasindaki biri icin cok erken olur.

gerçekten yaşın ufak.ağrlık antrenmanlarına başlamanı önermen bana kalırsa kickbox karate yüzme basketbol gibi tüm vücudu çalıştıran sporlar yapman. bu sayede 15 16 yaşına geldiğinde bodye sağlam bir altyapı ile başlarsın.

eski ve muhatapları olmayan başlıkları hortlatıyorsunuz..

abi bu tür başlılkların silinme imkanı yok mu!!!
bolece kirlilik ortadan kalkar...

öncelikle kişilere nickleri dışında hitap etmeyiniz..
ayrıca kural dışı olmayan başlık silinmez..

Back
Yukarı