• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 14 Kg:68, Boy:173cm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SinyoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu vucut umutsuz vaka mı ki? bence gayet normal bir vucut salona git sabırla sporunu devam ettir iyi beslen adam olmak ne kelime süper olur.

14 yaşa göre olgun bir vucüt sayılır. Adam da olur her türlü yalnız bundan sonra beslenmene çok daha fazla dikkat etmen gerekir.

Sağolun ama bende Yağ Var İşte Beslenme İle İlgili Program Verirlermi Salonda

Son düzenleme:
Salonda neleri yiyip nereleri yemeyeceğini de söylerler, bu forumda da bir çok konu var bununla ilgili. Buradan da araştırabilirsin.

Abiler Benim Bide Şikayetim Ben 2-3 aydır Bilinçsizce Günlük en az 150 şınav çektim Ve Göğüs Kaslandı Ama Karınla Orantılı Olmadı Şimdi Göğüs Kötü Duruyo Yandan Bakınca :S

Bide Göğüs Kafesim Biraz İlerideymiş Yandan Bakınca Göğüs Biraz Daha İlerde Görünüo
Bu avantajmı Dez Avantajmı ?

Son düzenleme:
Kambur duruyorsan belki ondan öyle gelmiştir. Spor ile birlikte fiziğinde düzelir zaten. Yaşında çok genç zaten, hemen umutsuzluğa kapılma ;)

Daha yaşın 14 ergenliğin ilk dönemleri kilo alıp vermeler vücutta sivilcelenmeler yağlanmaların olması çok doğal kesinlikle moralini bozma ,zamanla ve azimle olmuyacak hiçbirşey yok heleki , senin için herhangibir engel dahi yok , beslenmene dikkat ederek gerekli egzersizleri yaparsan çok rahat hedeflenen yerlere gelirsin , yeterki azimli ol .

Bende Göbeğimdeki Morluğu Merak Ediyordum Sağolun Bilgisayar oynamaktanmış demekki .. Ben Bu Yağ Olayını Kafama Çok Takmıştım Yaa Ama Neyseki Sağolun. Bide Bende 3 Kiloluk Dumbell Var Eskiden Kalmış Bu Dumbell İLe Bu Sitede Evde Dumbell İle Çalışma konusu var ordan çalışıyorum da arkadaşlarım çok hafif kullanıyorsun dediler bu kilo normal mi benim için benim arkadaşım 25 kilo ile çalışıo :D ve 1 ay salona gitmişliği var.

Son düzenleme:
Bende Göbeğimdeki Morluğu Merak Ediyordum Sağolun Bilgisayar oynamaktanmış demekki .. Ben Bu Yağ Olayını Kafama Çok Takmıştım Yaa Ama Neyseki Sağolun. Bide Bende 3 Kiloluk Dumbell Var Eskiden Kalmış Bu Dumbell İLe Bu Sitede Evde Dumbell İle Çalışma konusu var ordan çalışıyorum da arkadaşlarım çok hafif kullanıyorsun dediler bu kilo normal mi benim için benim arkadaşım 25 kilo ile çalışıo :D ve 1 ay salona gitmişliği var.

Arkadaşın kaç yaşında ve nasıl bir anatomik yapıya sahip bu önemli , o bir ay salona gitmiş dediğin için soruyorum salona gitmeden önce bir sporculuk geçmişi var mı ? 25 kilo ile hangi hareketleri kaç tekrar uygulayabiliyor ? Birde başkaları ile değil kendin ile yarışmanı tavsiye ederim neden dersen , herkesin gelişim süreci bu sporda farklılık gösterir beslenme ve insan genetiği bu konuda en önemli faktörlerdendir , şuan için kendini sakatlamaman ve iyi beslenme senin için en hayati konular , eğer ki 5 kiloda aşırı zorlama yapıp sakatlanacaksan ve 1 ay antreman yapamıcaksan 3 kiloda çalışmaya devam et , zaman içinde kilolar 1'er 2'şer artmaya başlar zaten , güçlendikçe kendinede güvenin gelir ve daha hızlı yol katetmeye başlarsın , kolay gelsin .

Ya Aslında Benim En Çok İstediğim Şu ''Six pick'' çıkartmak hergün 100 mekik ve mekik türü egzersizlerde yapıyorum bu şekilde devam etsem çıkarmı ?

benim 3 kilo eklemeli deil ... Yeni Bi tane eklemeli alcam

@ Sinyor

Abdominal kasınında gelişim süreci diğer kasların gibi dinlenirken olur , hergün çalışmak kondüsyon ve tekrar sayısı olarak belki seni tatmin edebilir ama kaslarının gelişmesi için dinlenmeye ihtiyaçları var , eğer dinlenmeyi gerektiği kadar yapmazsan gelişim sürecini kendi kendine baltalamış olursun , ayrıca butür kasları ortaya çıkarmanın en güzel yolu vücut yağ oranını düşürmektir , tabi yağ oranını düşürürken kas yapımınıda sürdürmek çok zor olsada bu yönde çalışmalarına devam etmelisin , gerekli bilgilerin hemen hemen hepsi forumda mevcut biraz araştırırsan kendin için en sağlıklı yolu bulmuş olucaksın .

Back
Yukarı