• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 15, Boy 1.79cm, Kilo 65kg, Kol 65-70cm

Kemdimece şınav mekik çekiyorum (2-3 ay fln geçti hemen hemen) ama karın kaslarında hiç bi şekilde gelişme yok :S
sizce niye ?

Kol Ölçüsünü yanlış yazdım (bilmediğim için uzunluğu yazmışım :S k.baqmayın)

Eklentiler

• E-0325.jpg
    E-0325.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 554
  • E-0326.jpg
    E-0326.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 513
  • E-0327.jpg
    E-0327.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 556
  • E-0328.jpg
    E-0328.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 489
  • E-0329.jpg
    E-0329.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 472
Son düzenleme:
kolun boyunu ölçen ilk bodyci olarak tarihe geçmişsindir sanırım :D Fotolara göre yorum yapılacak pek birşey yok, karın kası istiyorsan yağ oranını da azaltmalısın.

vay canına ronnie 61iken :( helal cok iyi ehüehü saka bi yana yardım edin abi falan diycegine forum'u araştır oku incele üyelerede ismiyle hitap etmen yararına olucaktır forum kuralı:)...

karın kası için kardiyo ve diyet yapman gerek ama beslenmen çok iyi olmalı diyetden kasıt kibrit kutusu kadar peynir 5 zeytin 1 dilim kepek ekmegi değil. sporcu diyeti yapacaksın proteini bol alacaksın.

Yapacağın en iyi diyet ekmek ve şekeri hayatından çıkarmak.Daha ötesine gerek yok.Yağlar gençken çok kolay yakılıyor zaten.

Yağlanma biraz var evet. vücut kendini fazla ortaya çıkartmamış gibi gözüküyor, fotoğraflardaki pozlar çok anlaşılır deil ama istiyorsan sana bir mide çalışma linkini yollayabilirim. Eğer istiyorsan özel mesaj at evde çalışmak için yapılmış bir program. Spora nasıl yaparsan yap ne yaparsan yap devam et. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Kolay gelsin

Back
Yukarı