• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 - 10 Ay Bitti

Falldown

Üye
f37f042596cd6c7c1d9fd5492e73c01e.jpg
eff4b3ee9e8cd06e4792c20a0ab8597d.jpg
ef0114b72497c78553a4000deb96c2f7.jpg
03b9b1da49692a5b5af73cb3cd4e71f6.jpg
691421f2187ff57adecf188fd4ef160d.jpg

16 yaşında bir kardeşinizim 2016 nın şubat ayından beri idman yapıyorum son zamanlarda özellikle son 2 haftadır aksattım çalışmaları sınavlarım dolayısıyla birde beslenme düzenim biraz bozuldu biraz motivasyon için çektiğim bikaç soğuk fotorafı buraya paylaşmak istedim ☺

Bence harika.Böyle devam etmelisin başaracağına eminim.
Bende evde krndi çapımda calisthenics yapiyoru.

Goremiyoruz resimleri. Link birak

Gayet iyi kardeşim beslenme ve antrenman programını buraya yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah 3 yumurta 100~gr yulaf süt, ant sonrası lorlu karışım ( muz süt bal lor var) onun dışında ev yemekleri yiyorum
Ayrıca ekmek şeker tarzı şeyler elimden geldiğince kaçınıyorum (tabi bu sınav haftası içinde ipin ucunu hayli kaçırdım☺) bunun dışında antrenan programım bölgesel olarak drop ve sabit setlerden oluşuyor
1.gün göğüs ön kol
2.sırt arka kol
3.bacak
4.omuz ve kalf

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah 3 yumurta 100~gr yulaf süt, ant sonrası lorlu karışım ( muz süt bal lor var) onun dışında ev yemekleri yiyorum
Ayrıca ekmek şeker tarzı şeyler elimden geldiğince kaçınıyorum (tabi bu sınav haftası içinde ipin ucunu hayli kaçırdım☺) bunun dışında antrenan programım bölgesel olarak drop ve sabit setlerden oluşuyor
1.gün göğüs ön kol
2.sırt arka kol
3.bacak
4.omuz ve kalf

Kahvaltı ve spor sonrası iyi yiyorsun.Yemekleri de protein karbonhidrat degerleri yüksek iyi olan yiyorsan beslenmede sıkıntı yok demektir.Yağ tutarım falan diye yemekten korkma kilo almaya bak.Zaten kas kütlen arttığı zaman daha kolay yağ yakarsın.Sen şimdilik kilo almaya çalış.

Kahvaltı ve spor sonrası iyi yiyorsun.Yemekleri de protein karbonhidrat degerleri yüksek iyi olan yiyorsan beslenmede sıkıntı yok demektir.Yağ tutarım falan diye yemekten korkma kilo almaya bak.Zaten kas kütlen arttığı zaman daha kolay yağ yakarsın.Sen şimdilik kilo almaya çalış.

Tamamdır bu iki hafta içinde verdiğim 2 kiloyu tekrar temiz şekilde almam ne kadarı bulacak onu merak ediyorum şuan ☺

Tamamdır bu iki hafta içinde verdiğim 2 kiloyu tekrar temiz şekilde almam ne kadarı bulacak onu merak ediyorum şuan ☺

Kas hafızası diye bişey vardır.Kaybettiğin kas kütlesini eskisinden daha hızlı geri alırsın.Ne kadar sürede geri gelir bilemem ama kısa sürede toparlarsın.Sen beslenmene antrenmanına ve uykuna gerekli olan önemi ver yeter.

Kas hafızası diye bişey vardır.Kaybettiğin kas kütlesini eskisinden daha hızlı geri alırsın.Ne kadar sürede geri gelir bilemem ama kısa sürede toparlarsın.Sen beslenmene antrenmanına ve uykuna gerekli olan önemi ver yeter.

Teşekkürler yorumun için ☺

Back
Yukarı