Ecoskuncay
Üye
Arkadaşlar herkese iyi günler,ben ekim ayından beri kilo vermeye çalışıyorum. Başlangıç kilom 103tü 2-3 ay içinde 93-94 oldum sonradan sınavlar dolayısıyla ara verdim ve kilom sabitlendi. Tekrardan başlayıp Mayısa kadar devam etmek ve 80-85 arası bir kiloya ulaşmak istiyorum.
Haftada 3-4 gün olimpik havuzda yüzme imkanım var ve yüzüyorum 1-2 km arası. Ancak belirli bir beslenme programım yok yaşım diyete uygun değil dediler ben de gereksiz atıştırmaları kestim.
Sizlere yardım istediğim konu; herhangi bir beslenme programı uygulamalı mıyım ve Yüzme dışında artık fitnessa geçmeli miyim? Mayıstan sonra ygs lys derdi başlayacağı için o zamana kadar kilomu verip sabitlemek istiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum,bilgisayara geçince fotoğraf atacağım.
iPhone5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Haftada 3-4 gün olimpik havuzda yüzme imkanım var ve yüzüyorum 1-2 km arası. Ancak belirli bir beslenme programım yok yaşım diyete uygun değil dediler ben de gereksiz atıştırmaları kestim.
Sizlere yardım istediğim konu; herhangi bir beslenme programı uygulamalı mıyım ve Yüzme dışında artık fitnessa geçmeli miyim? Mayıstan sonra ygs lys derdi başlayacağı için o zamana kadar kilomu verip sabitlemek istiyorum.
Yorumlarınızı bekliyorum,bilgisayara geçince fotoğraf atacağım.
iPhone5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi