Arkadaşlar herkese iyi günler,ben ekim ayından beri kilo vermeye çalışıyorum. Başlangıç kilom 103tü 2-3 ay içinde 93-94 oldum sonradan sınavlar dolayısıyla ara verdim ve kilom sabitlendi. Tekrardan başlayıp Mayısa kadar devam etmek ve 80-85 arası bir kiloya ulaşmak istiyorum.

Haftada 3-4 gün olimpik havuzda yüzme imkanım var ve yüzüyorum 1-2 km arası. Ancak belirli bir beslenme programım yok yaşım diyete uygun değil dediler ben de gereksiz atıştırmaları kestim.

Sizlere yardım istediğim konu; herhangi bir beslenme programı uygulamalı mıyım ve Yüzme dışında artık fitnessa geçmeli miyim? Mayıstan sonra ygs lys derdi başlayacağı için o zamana kadar kilomu verip sabitlemek istiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum,bilgisayara geçince fotoğraf atacağım.

iPhone5S'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dün sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates 1 adet çavdar ekmeği sonra 1.5 km yüzme öğle yemeğim ton balıklı salata+mercimek çorbası saat 5-6 gibi de yarım por. Makarna ve 2 köfte gece meyve yedim acaba hatamı yaptım?

Şu an yağsız süt+yulaf+muz yiyorum yüzmeye gideceğim menüm dünküyle yaklaşık olarak aynı olacak

Sabah tartıda 91.3kg gördüm

Arkadaşlar bugün 89,8 kg gördüm

Yaklaşık 4.5 aydır kilom sabit arkadaşlar inşallah ramazanla beraber tekrar başlıyorum

Back
Yukarı