Yaş 16 Boy 178 Kilo 55

Body Başlamayı Dusunuyorum 3 Aylık Bır Zamanım Var...

Sıkı Calısmayla 6-9 Aylık Bır Calısma Perıyodunu 3 Aya Sıgrıdabılırmıyım...
bench_O
Okul Zamanı Pek Vakıt Olmuyor Ama Evde Yaptıklarımı Koruyabılırım...weightlifter

Tavsıyelerı Beklıyorum...

Kıloda Artıs Genıs Omuzlar ve Sekıllı Karın Toplu Baldırlar Istıyorum... (Cokmu Oldu :))

Sorma Ya Aynen Oyle Bırde Hala Uzuyorum Ayda ya da 2 Ayda 1 Cm Alıyorumkı Gecen Senelere Baktıgımda Yazları Bu Ort. Artıyor... Okulda Basket Oynamaya Korkar Oldum... Zıplamadan 3 Denıyorum Sadece :( Spordan Sonrada Kılo Cok Problem Yaratıyor... Mucadele Sporu Yapıyoruz Hırsdan O An Fark Etmıyorum Sert Oldugumu Sonra Kemıklerım Agrıyor.. Body Ile Bu Kılo Problemını Asabılırım Sanırım... Sonuc Olarak Phelpsde Gunluk 12.000 Kalorı Alıyor Sporcu Oldugu Icın Vucut Yadırgamıyor...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:42 ----------

Degerlı Hocalarımız veya Isın Ustadlarından Kendılerıne Yakısır Bır Yol Harıtası Istıyorum Yararlı Olurmu Yardım Edın Lutfen...

Forumdaki beslenme tekniklerini, kilo alma tekniklerini oku. Sıkı bi çalışmayla belki 6-9 aylık bişeyi 3 aya sığdırımazsın ama ne yaparsan kardır, düşünme bence başla hemen.

Belkide çok azimlenir iyi birşeyler yaparsın ;)

Back
Yukarı