• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 Boy 185 Kilo 88

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARY35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ARY35

Üye
Herkese Merhaba
Yaklaşık 5.5 aydır spor yapıyorum. başladığım zamanki hatırladığım bazı ölçüler şunlar
omuz 105
bel 95
kol 32.5
kilo 82
----------
şuanki ölçüler
omuz 125
bel 90
kol 37.5
kilo 88
göğüs 105
beslenme olarak nerdeyse günde 100gr yulaf 200ml süt 200gr yoğurt 6 tam yumurta 400 500 gram tavuk yedim protein olarak karb olarak çeşitli besinlerden aldım . yeşil mercimek makarana bulgur pilav tarzı şeyler ve
-- hakkımdaki düşüncelerinizi bekliyorum --
fotoğraflar 28.10.16 tarihine aittir.
RQMnY6.jpg
3A0ED2.jpg

Öyle bir kol pozu verilmez. Kolunu gövdene yapıştırarak büyük gözükmesini sağlıyorsun sadece. Yağ oranını ciddi oranda düşürmen gerek dostum.

Öyle bir kol pozu verilmez. Kolunu gövdene yapıştırarak büyük gözükmesini sağlıyorsun sadece. Yağ oranını ciddi oranda düşürmen gerek dostum.
şuanlık ciddi oranda yağ düşürmek yerine kütle almaya çalışıyorum yazın yağ oranını düşürmeyi düşünüyorum ciddi şekile şuan %20 tahminimce bi %12 11 e indirmeyi planlıyorum sağol yorumun için

Back
Yukarı