Yaş 16 Göbek Problemi Abilerim Yardım

Selam abiler yaş 16 geçen yaz ile 3 aylık bir deneyim ile şuan 1. ayımı doldurdum yani 4 aylık bir body building geçmişim var.Sorunum yağ oranı %18-19 falan göbeğim çıkıntılı vücudum yağlı sinirimi bozuyor.Kollarım yağa rağmen çok iyi biceps triceps belli oluyor.Bu yağ oranını %12-13 e düşürmek istiyorum yaklaşık 2 haftadır falan ekmek kola şeker sürmedim ağzıma.Ara sıra düşünüyorum winstrol - anavar kürünemi başlasam diye :( ne yapmalıyım lütfen yardım edin bu yağ oranı kaç ayda düşer düzenli spor , beslenme ile ? küremi başlayayım ?

Boy kilo vücut tipi nasıl besleniyosun yazmamışsın tahmin çıkarılcak bişey vermemişin

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen 3 ayi unut gitsin vucudunda o 3 aydan kalma hicbir kırıntı bile yok :))
Sen daha yenisin ne kürü düzenli kardiyonuz antremanini yap yaglardan kurturlusun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16 yaşında kür ne... Kürü geçtim bu çocuklarda ki vücut takıntısı nedir. Geçen bir velet 13 yaşında supplement soruyordu. La bi durun vücudunuz bi düzene girsin onu bi tanıyın... Spor yapın eyvallah ama bunu keyif alarak yapın hedef koyarak değil...

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yağ oranını 19 dan , 12-13 e düşürmek istiyorsun... öncelikle 4 ay önce de 19 muydu? eğer daha fazla idi ise, o zaman doğru yoldasın, sabırlık şekilde devam et, yağ oranı uzun süre düşmemeye başlarsa o zaman yediklerini tekrar gözden geçirip biraz daha sıkılaştırısın diyetini

eğer şu an 19 yağ oranı olacak bir yaşantın varsa, kür yaparsan inersin 12-13 e, kürden sonra geri çıkar tekrar 19 a, boşu boşuna paranı harcar vücudunu yıpratırsın. yaşın zaten genç,

Boy 172 kilo 67 burada steroid kullanmak tabikide istemiyorum bu yaşta ama fit vucutlu kisileri gordukce sinirim bozuluyor bana tavsiye verin

Steroidi 1. Ayda vücudunun kaldırabileceğini düşünüyosan sana diyecek birşey yok dostum. Ben en az 3 yıl natural ve supplement destekli yapılmadı taraftarıyım. Steroid en uç noktalarda maksimum fayda sağlar.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı