• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 Boy 1.76.5 kilo 81

Arkadaşlar şu an belki forum kurallarını ihlal ediyorumdur bilmiyorum forumda yeni sayılırım yapmam gereken ne ise mod arkadaşlar buradan belirtirlerse düzeltmeye çalışıcam.

Bu spora başlamadan önceki bir resmim burada 83 kiloyum

Bu resimde body sporuna başladıkdan sonra 3.haftada çekildiğim bir resim .(Resimlerin görüntüsü pek hoş değil ama daha sonra net şekilde resimlerde koyıcam inş. )

Şu sıra karın bölgemdeki yağları azaltmak amacı ile hocamın söylediği beslenme şekline uymaya çalışıyorum
Sabah kahvaltısı olarak 5x yumurta akı haşlanmış şekilde
Öğle yemeği teflon tavada tavuk göğsü yağsuz tuzsuz
Akşam yemeğinde ise salona gitmeden önce 1 bardak pilav yağsız tuzsuz :)..

Resimler dışında karın bölgemdeki yağları eritmem için yapıcağınız tavsiyelere uymaya çalışıcam. Şimdiden yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
Ha birde şu an vücut ölçülerimi bilmiyorum bu bir iki gün içerisinde hocamla sıcak ve soğuk şekilde ölçücez programımı ve ölçülerimide ekliyeceğim tekrar Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yorum yapmak için daha erken. Belli ki temelin pek sağlam değil, vücut 3 haftada hemen şekle sokamaz kendini. 2 ay sonra görmek daha makbul olur.

Yorumun için teşekkürler.Biliyorum çok erken oldu ama heves işte nabarsın :) . İlerleyen zamanlarda ay ay daha bol resimlerle karşınıza çıkıcam inşallah.

Back
Yukarı