• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 Boy 178 Kilo 72 4. Ay

Arkadaşlar bu konuyu açma nedenim motivasyon düşüklüğüm ve bu kiloda sabit kalmam oldu başladığımda 68 kilodaydım ve şuan 72 kiloda kaldım resmen.

Beslenme:

Sabah: 3-4 yumurta Süt Bi dilim ekmek

Öğlen: Tavuk

Aksam: pilav- makarna

Antremandan sonra : Ton balığı

Yağ ve tuzu zaten kullanmıyordum şimdi şekeride kestim.

Arkadaşlar Haftada 3 Gün Çalışıyorum

Pazartesi: Biceps ve göğüs

Çarşamba: Triceps ve omuz

Cuma:Bacak ve sırt

Karın calısmasını her antremandan sonra yapıyorum.

Arkadaşlar başlangıc ölçülerim

Biceps:30 Omuz:110 Göğüs:90 Bel:75 Kalf:40 Baldır:50

Şuanki ölçülerim

Biceps:34 sıcak(35) Omuz:120 Göğüs:100 Bel:78 Kalf:42 Baldır:57

Gelişim Nasıl Arkadaşlar kilo alamama nedenim nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim.

Başlangıç Ve Son fotoğraflarımda Bunlar:

Eklentiler

• 23012010544.jpg
    23012010544.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 1.004
  • furkan1.jpg
    furkan1.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 890
  • furkan2.jpg
    furkan2.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 876
  • SNC00035.jpg
    SNC00035.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 1.814
  • SNC00036.jpg
    SNC00036.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 1.042
  • SNC00037.jpg
    SNC00037.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 996
  • SNC00038.jpg
    SNC00038.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 910
  • SNC00039.jpg
    SNC00039.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 953
boy ve kilon benimle aynı ama sen daha zayıf duruyosun yağ oranın düşük benden heralde.gelişim olarak ise üst göğüsle sırt eksik ayrıca duruşunda hafif kamburluk var gibi geldi.

başarılar

aynen doğrudur biraz kambur duruyorum ondan sırt calısmasını arttırmam gerektiğini söyledi hocam ayrıyetten üst göğüsü gerçekten bir türlü beceremedim o kadar kasıyorum kendimi hareketleri doğru yapıp vurması için ama olmuyor üst göğüs ve sırt tavsiyesi almam gerek.

beslenme cok cok kötü

kahvaltıda süt 4 yyumurta 1 dilim ekmekle adam ölür yaw :D:D nasıl öğleni bekleyebiliyorsun anlamadım :D

beslenme ile ilgili baslıklar var ordan düzelt beslenmeni iyi calısmalar ilerde daha iyi olacaksın

bu arada sekeri yağı kesmenin anlamı yok sen diet yapmamalısın zaten zayıfsın azda olsa kullanman lazım seker ve yağ sıfır a indirmenin anlamı yok suanda

>>> Semi Aynı Yaşdayız Boylarımızda Aynı... bendede Kamburluk vardı ama sırt çalışınca geçti biraz... Bence Gayet düzgün çalışıyorsun gibi... zamanla inşallah hepimiz istediğimiz yerde olucaz... Senin kilonda olabilmek için neler vermezdim valla :D

Kusura bakmayın artık hareketleri ezbere yaptığım için isimlerini bilmiyordum öğrendim

Göğüs:

Bench Press 80 lbs 3 - 10
İncline Press 3 - 10
Butterfly 70 lbs 3 - 10
Dumbbell Flyes 3 - 10

Sırt:

Wide-Grip Rear Lat Pulldown 3 - 10
Wide-Grip Front Lat Pulldown 3 - 10
Bide barfis varya enseye doğru 3 - 5
Barfisi de bazen yapıyorum. Sırt Programımda gayet basit galiba.

beslenme programını bi gözden gecir istersen daha cok gelisim saglamak istiyorsan

Belkide öyle ama kiloyu göbek olarak almak istemiyorum doğrusu karın kasları kaybolmasınıı istemiyorum. Yani bulka girmeden bu sporu yapıyorum zaten ama definasyon değil yine hacim programı.

göğüs için:

incline bench
incline fly
bench pres
butterfly yapabilirsin üst göğüse yönelik.

sırt için benim uyguladığım programı yaziyim

barfiks geniş tutuş(göğüse)
lat mac. sırta
rowing
tek dambıl çekiş

başarılar.

göğüs için:

incline bench
incline fly
bench pres
butterfly yapabilirsin üst göğüse yönelik.

sırt için benim uyguladığım programı yaziyim

barfiks geniş tutuş(göğüse)
lat mac. sırta
rowing
tek dambıl çekiş

başarılar.

Tesekkur ederim beslenme konusunda da yediklerim 1 tencere makarna ekledim vakit buldukca yiyorum. Beslenmenin önemini yeni yeni anladım.

Arkadaşlar aralıksız antremanlarıma ve beslenmeme devam etmeme rağmen anlamsız bi terleme ve kilo kaybına uğruyorum 2 kilo verdim bu benim motivasyonumu çok düşürdü.Bu durumun nedeni ne olabilir kas kaybınada uğramışmıyımdır?

Arkadaşlar aralıksız antremanlarıma ve beslenmeme devam etmeme rağmen anlamsız bi terleme ve kilo kaybına uğruyorum 2 kilo verdim bu benim motivasyonumu çok düşürdü.Bu durumun nedeni ne olabilir kas kaybınada uğramışmıyımdır?

1 Kilo alamiyosan = yeterli yemiyosun o kadar
2 Calisma programinda 1gun icinde hem bacak ve hem sirti yapiyorsun = cok yanlis bacak ve sirt insan "vucutunda" en buyuk kas gruplaridir ve kesinlikle ayrilmalidir
3 Beslenme programinda gunluk en az 5 ogun yemek yemelisin...
4 "Bulk" seklini uygulamazsan , yaniii vucutuna "gelismen icin" gereken maddeleri vermezsen senin o vucutun nasil gelisebilir? Bir arabaya benzin koymazsan o araba nasil yurur? Gunluk ihtiyacini ogren , biz burda o "ihtiyaca" ***BMR*** deriz... ve kac kaloriye ihtiyacin varsa +500kcal uzerine cik ;)
5 Karin kaslarimin kaybolmasindan cekiniyorum diyosun ama bende sana diyorum ki "kaslanmak" icin her taraftan biraz almak gerek ve evet karnindanda AMA once bi 10kilo kas al sonra o gobegi cok basit "CUT" yaparak verirsin ;)

BASARILAR!

Teşekkür ederim DragonFly gerçekten beslenme programını bir gün uyguluyorsam diğer gün uygulayamıyorum yemek yemem gerekiyor.Mideyi büyütmem gerek.Ama merak ettiğim birşey var yemek programını antreman günlerimi uyguluyoruz yoksa her gün mü?

Teşekkür ederim DragonFly gerçekten beslenme programını bir gün uyguluyorsam diğer gün uygulayamıyorum yemek yemem gerekiyor.Mideyi büyütmem gerek.Ama merak ettiğim birşey var yemek programını antreman günlerimi uyguluyoruz yoksa her gün mü?

Beslenme programına hergün uymaya çalışılmalıdır.Günlük almamız gereken karbonhidrat,yağ,proteini almaya dikkat etmeliyiz.Antrenman yapmadığımız günlerde idmanla yıprattığımız adeleleri onarmak için vücut daha çok beslenmeye ihtiyaç duyar...

Beslenme programına hergün uymaya çalışılmalıdır.Günlük almamız gereken karbonhidrat,yağ,proteini almaya dikkat etmeliyiz.Antrenman yapmadığımız günlerde idmanla yıprattığımız adeleleri onarmak için vücut daha çok beslenmeye ihtiyaç duyar...

+1 aynen katiliyorum... Zaten dinlenirken kaslarimiz buyuyor ve onun icin gereken maddeleri almamiz(yeterince) $art...

Ben haftada 1 gün farkli beslenirim ve o gun canim ne cekerse yerim, yoksa syky diyet adami oldurur :shock: sonucta prof degiliz yaniii ;) sende haftalik 1gun bir kendi isteklerini yersin daha dayanikli ve sabirla diyetini takip edebilirsin oylecelikle ;)

Teşekkürler arkadaşlar, o zaman iyi bir beslenme programı edinip beslenmeye dikkat etmeliyim uyku ve dinlenme zamanıda önemli olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar bu konuyu açma nedenim motivasyon düşüklüğüm ve bu kiloda sabit kalmam oldu başladığımda 68 kilodaydım ve şuan 72 kiloda kaldım resmen.

Beslenme:

Sabah: 3-4 yumurta Süt Bi dilim ekmek

Öğlen: Tavuk

Aksam: pilav- makarna

Antremandan sonra : Ton balığı

Yağ ve tuzu zaten kullanmıyordum şimdi şekeride kestim.

Arkadaşlar Haftada 3 Gün Çalışıyorum

Pazartesi: Biceps ve göğüs

Çarşamba: Triceps ve omuz

Cuma:Bacak ve sırt

Karın calısmasını her antremandan sonra yapıyorum.

Arkadaşlar başlangıc ölçülerim

Biceps:30 Omuz:110 Göğüs:90 Bel:75 Kalf:40 Baldır:50

Şuanki ölçülerim

Biceps:34 sıcak(35) Omuz:120 Göğüs:100 Bel:78 Kalf:42 Baldır:57

Gelişim Nasıl Arkadaşlar kilo alamama nedenim nedir ne değildir yardımcı olursanız sevinirim.

Başlangıç Ve Son fotoğraflarımda Bunlar:

Katılıyorum arkadaslarıma beslenmen kötü malesef :( kilon az oldugu için gunde en azından 5 ögün yemelisin.

ayrıca şekeri kestim demişsin kaslar glikoz kullanılır enerji olarak buda saf şekerdir, şekeri kesme fazla olmamak kaidesi ile yeterince al, hatta antremandan önce şeker kullan çikolata,normal şekerler gbi. sana enerji sağlicaktır iyi yoldasın basarılar thums:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:44 ----------

Teşekkürler arkadaşlar, o zaman iyi bir beslenme programı edinip beslenmeye dikkat etmeliyim uyku ve dinlenme zamanıda önemli olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi olan varmı?

Uyku en önemlisidir uykusuz insan kendini güçlü hissedemez bu kaslardan degil beyinle alakalıdır ama beyindende sinyal cıkmaynca kas düzgün çalışmaz degilmi,kendimden örnek verirsem ben uykuyu çok seviyorum ama uykusuz kalırsam antremanım neredeyse hüsranla sonuclanıyor gucumu toplayamıyorum , sen uykuna gösterebildigin kadar özen göster

Back
Yukarı