• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 kilo 65 boy 1,75

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bevkon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bevkon

Üye
Arkadaşlar yaşım 17 kilo 65 boy 1,75. Spora daha yeni başladım. Salano gitmiyorum. Evde çalışıyorum. Z bar ve dambullar var. 2 tane 12,5 kg , 4 tane 5 kg , 4 tane 2,5 kglarım var. Vücudumun resimlerinide koydum. Acaba bana nasıl bir program önerirsiniz ?

Eklentiler

• [ CnTkN... ]0949.jpg
    [ CnTkN... ]0949.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 505
  • [ CnTkN... ]0952.jpg
    [ CnTkN... ]0952.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 545
  • [ CnTkN... ]0953.jpg
    [ CnTkN... ]0953.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 537
  • [ CnTkN... ]0955.jpg
    [ CnTkN... ]0955.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 535
  • [ CnTkN... ]0956.jpg
    [ CnTkN... ]0956.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 512
sitede programlar mevcut... gördüğüm kadarıyla sıkı bir programa ihtiyacınız var... ciddi ciddi bir yorum yapamayız bu aşamada ama iyi bir program ile iyi sonuçlar elde edebilirsiniz...

Önerebileceğiniz hiç bir program yokmu ?

bir spor salonuna gideseniz daha iyi program verirler ne amaçlıyorsanız ona göre... ama buradan çok sağlıklı olmayabilir...

bol bol koş ve yeme düzenini yağsız , tuzsuz , şekersiz ve unsuz ürünlerle değiştir.program olarak Flexor hocanın evde dumbell ile çalışma programını uygulayabilirsin.

hakan90 arkadaşımızında önerdiği gibi evde çalışacaksan, flexor hocanın evde çalışma üzerine olan programlarına gözat derim.

Back
Yukarı