Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Arkadaşım 2 haftalık bi çalışmaya benzemiyor pek ama 2 haftalık da değil demiyorum yanlış anlama . Yağsız Fitness vücüdün var devam et hacim yap vücüdun bunu istiyor gibi geldi bana![]()
walla 3 haftada böyle olmasına imkan yokyapısal olarak iyidir vucudun yani herkesin vucudu bir olmuyor ama kısa zamanda iyi bir hale geleceğe benziyor
abilerimiz haklı konu açma kurallarına bir bakmanda fayda var... vücut ise karın, göğüs başlangıç için süper fakat kol, bacak ve sırt konusunda görüş belirtmek için daha fazla görsele ihtiyaç var...
inanmıosan inanma kardesım kolumu koyucam 1-2 güne onuda görürsünüz.Ben 3 haftadır çalışıom kollarda biraz şişme var bu 2 hafta için fazla abartı .. ,)
tam olarak ölçülerini yazarmısın yada eski resimlerinden varsa onları
eski resimlerinde olsa iyi olurdu 2haftada bi gelişme olmusmu yoksa genetik olarakmıvücudun böyle daha kesin cevaplar verebilirdik ama vücut güzel fakat kilo almalasın biraz hacimlenirsen daha da iyi olur baslamadan önceki ölcülerin neler?