• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darklife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

darklife

Yeni Üye
grnt014y.jpg

22149127721234159815686.jpg

Body e baslayalı 2 hafta oldu sizce nasıl ?

Son düzenleme:
Arkadaşım 2 haftalık bi çalışmaya benzemiyor pek ama 2 haftalık da değil demiyorum yanlış anlama . Yağsız Fitness vücüdün var devam et hacim yap vücüdun bunu istiyor gibi geldi bana ;)

Arkadaşım 2 haftalık bi çalışmaya benzemiyor pek ama 2 haftalık da değil demiyorum yanlış anlama . Yağsız Fitness vücüdün var devam et hacim yap vücüdun bunu istiyor gibi geldi bana ;)

body salonuna ilk günlerde program veren hocada aynı seyi dedi önceden yaptınmı falan inanmıo kimse vucudumun cok elverisli oldugunu söylüolar. hacim yapmak için ne önerirsiniz ?

Ooooo aman aman neler goruyorum..
2 haftada boyle ısen 6 aya kalmaz mr olimpia olursun.. ;)

Uye olup hemen buraya konu acacagına once bır kuralları fılan okusaydın, forumu dolassaydın keske.. kafa_

ßence 2 hafta fotoğraf koymak için çok erken daha ßüyüme süreci deil vücut kaslar için ßüyüme hormonu yeni yeni pompalanıyor :):) Resimleri spor yapmadığın zamanda çekip koyarsan ona göre doğru yorumlar alırsın. Ve poz vermemi$sin. Keşke resim ekleme kurallarını okusaydın.

Ama yorumuda eksik etmiyelim vücut gerçekten spora elverişli hacimlenmeyi dert etme hemen olacak birşey değil. düzenli çalış, beslenmene dikkat et gerekli bilgileri forumda bulabilirsin.

abilerimiz haklı konu açma kurallarına bir bakmanda fayda var... vücut ise karın, göğüs başlangıç için süper fakat kol, bacak ve sırt konusunda görüş belirtmek için daha fazla görsele ihtiyaç var...

walla 3 haftada böyle olmasına imkan yok :) yapısal olarak iyidir vucudun yani herkesin vucudu bir olmuyor ama kısa zamanda iyi bir hale geleceğe benziyor

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/resim-eklemeden-nce-okuyun-t2262.html

Resim eklemeden önce burayı okudum ve yanlıs bısı yapmadıgımı dusunuorm. resım boyutu büyük olmuş ama adam gibi söyleyebilirdiniz.

2 haftalık calısma olduguna inanmamanıza anlamda veremiorum neden yalan söyleme gereği duyucamki ? İlk önce kendinizden sonra karsınızdan bekleyin böyle seyleri.. yanlıs bisi varsa konuda kaldırılabılır mod veya admınler işini yapıodur eminim varsa yanlıs bişi gereğini yaparlar.

abilerimiz haklı konu açma kurallarına bir bakmanda fayda var... vücut ise karın, göğüs başlangıç için süper fakat kol, bacak ve sırt konusunda görüş belirtmek için daha fazla görsele ihtiyaç var...

5 gündür kol calısmıorm soguk 33cm calısınca vucuda göre dengesiz duruo gövdesinden büyük ağaç dalı gibi :)

eski resimlerinde olsa iyi olurdu 2haftada bi gelişme olmusmu yoksa genetik olarakmıvücudun böyle daha kesin cevaplar verebilirdik ama vücut güzel fakat kilo almalasın biraz hacimlenirsen daha da iyi olur baslamadan önceki ölcülerin neler?

eski hacımlerı bılmıyorum ama kolda pek gelısme olmadı kolum senelerdir aynı şekilde sadece görüntüsü biraz deişti ama karın ve göğüste aşırı ilerleme oldu.

benm arkadaşımda 1.70 boy 62 kilogram hayatnda hiç ağırlık kaldırmadı senden daha ii vücudu var fakat bazı üyeler abartmış yorumları genetik harikası falan diye , daha önce bi sporla uğraştıysan normal bu vücut ayrıca actığın konu sadece çöp ! 2haftalık vücut... güzel gülüyorum ben sen her 2 haftada bir fotoğraf cek hatta sırf fotoğraf cekmek için 2 hafta bekle belki gelişirsin :)

Back
Yukarı