• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 17 Kilo 75 Boy 1.78 (2 yıl VG geçmişi)

her eklediğiniz de aynı övgüleri yazmaktan açıkçası sıkıldım :) ne demek lazım onu da pek bilmiyorum fakat klasik olarak; gelişim çok güzel :)

yalnız şu mide de biraz sorun var sanki?

edit: şu gelişimi tam yansıtmak için ölçüleri de eklemeniz hatta bir tablo halinde (karşılaştırmalı olarak) eklemeniz çok iyi olacaktır..

Vücut çok güzel estetik süper duruyor.

Senin başka başlığın varmıydı burada? Birisine çok benziyorsunda :)

Tebrikler güzel bir 2 yıl geçirmişsin. Karında aynı fikirdeyim diğer bölgelerdeki gelişimine göre biraz geride kalmış sanki(fotoğraf kalitesi veya ışıkdan da olabilir). Bacaklar nasıl çalışıyor musun? Birde ölçüleri verebilirsen dinamik.ip nin dediği gibi daha iyi olur.

sırt geride kalmış.

sanırım ihmal ediyorsun biraz.

insan sadece gördüğü yerleri geliştirmeyi istiyor.

sırt ve triceps hep ihmal ediliyor.

bu arada bacaklar ne alemde?

Yorumlarınız için teşekkürler. Bu zamana kadar hep definasyon diyeti uyguladım ama artık bulk olmaya başlıyorum. Vücudumun her tarafını düzenli olarak çalışıyorum gelişimin az olması veya geride kalması anatomiden kaynaklanıyor. Midem kaslarım büyük ama onlarıda çıkartmak için tekrar definasyona dönmem gerek buda beni sıkar. Bacak antramanlarımıda çalışıyorum ve en yakın zamanda resim koyacağım.

Ölçüler ise ;

Başlamadan önce ;
Göğüs:85
Bel:76
Kol:28
Omuz:103
Bacak:49
Kalf:30

Şimdi ;
Göğüs:100
Kol:38
Bel:80
Omuz:122
Bacak:56
Kalf:36

2 senede 28 den 38 kol normal koşullarda çok az derim ben 7 ayda 29 dan 39a getirdim ama dediğin gibi anatomiden olabilir 2 sene dedıqıne göre 15 yaşında başladın bu spora ben 15 yaşında body building deseler tadı nasıl derdim :D gerçekten tebrikler erken yaşta başlamışın bu işe ileride fena bişey olursun..Yaşıtlarından her zaman 1 adım önde olucaksın..Başarılar.

Aslında body'e başlamamın en önemli sebebi göğüs uçlarımın büyük olması ve onları küçültmekti. Ama bir başladım ve bu spora aşık oldum. Kas gelişimi oldu ama hala göğüs uçlarım büyük. Ergenlikten dolayı olduğunu öğrendim. Ama iyi de bi bahane oldu :) Normalde bende bekleyecektim 18'i falan ama sabretmedim. İyi de yaptım :)

başlangıç ölçülerine göre oldukça iyi ama direk yeni fotolara bakınca gelişim 2 yıla göre az gibi tahminim önceki ölçülerine göre sıska biriymişsin bunla mukayeseye göre gelişim var yaşda genç bırakmazsan 20 li yaşlarda çok iyi estetik ve hacim yakalarsın

Kulalndığım ürünler şuan için twinlab %100 whey ve daha öncesinden bikaçtane suplement kullandım.

2 yılda 10cm kol gelişimi az filan degil yaglanmadan kas olarak ölçü almış arkadaşımız. önemli olanda bu zaten.
serdar ben bundan önce ki açtıgın konuda da yorum yapmıştım ozamandan bugüne gelişim olmuş ama biraz daha iyi olabilirdi. başarılar diliyorum.

serdar ölçülerin gayet orantılı çok iyi bir gelişim göstermisşin tebrikler .Fazla yağlanmadan çok define şekilde ölçü almışsın uyguladığın bir diyet veya özel bir antreman sistemin var mı?Yağsız ölçü almak adına bize tavsiye edebilceğin metodlar var mı kardeşim_?

Uyguladığım özel bir diyet yok, protein ağırlıklı beslenme programına uyuyorum, antraman sistemim çoğu kişininki gibi normal. Hepsi antrenörümün yönlendirmesi üzerine oluşan şeyler :) Yağsız ölçü almanın sebebide sanıyorumki fazla şekerli abur cubur yememek :)

Back
Yukarı