• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş : 18 || Boy : 1.94 || Toplamda 5 ay (ilk 2 ay düzensiz olduğu için 3 ay diyelim)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efe2356
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

efe2356

Üye
Yaş 18 | Boy 1.94 | Kilo 84

Toplamda 5 ay olmasına rağmen ilk 2 ay bilinçsizce geçtiği için ve ilk 2 ay ölçü alamadığım için 3 ay diyelim.

Ölçüler : Başlamadan önce : Göğüs 94 || Omuz 114 || Kol 33 || Bel 84

Şu Anda : Göğüs 105 || Omuz 119 || Kol 36.5 || Bel 82

ilk resim spora başlamadan öncesidir.
attachment.php

Bunlarda mart başında çekilen resimler...

Eklentiler

• ncesi.jpg
    ncesi.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 1.616
  • sonras.jpg
    sonras.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 972
  • srttriceps.jpg
    srttriceps.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 765
  • kanatbiceps.jpg
    kanatbiceps.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 899
Son düzenleyen: Moderatör:
5 ayda çok iyi gelişim yakalamışsın.

baksana 2048x1536 fotoğrafa ancak sığıyorsun.

yağsız olman büyük avantaj. aynı şekilde yağsız büyüyebilmende çok güzel. hedefini bilemiyorum ama sadece fit vücut ise hedefine bayağı yakınsın. daha fazla hacim istiyorsan böyle devam. genetiğin güzel.

göğüs,omuz ve trapezlerde büyük gelişim var.kolları da iyi gördüm.six pack de belli olmaya dünden razı gibi.yağ tutmamışsın da pek.genetik güzel açıkçası.düzenli devam edersen gayet tatmin edici sonuçlar alırsın.

Yorum yapan arkadaşlar çok saolun iyi moral oldu :)
Hedef olarak çok zayıf olduğum için başladım amacım genelde herkeste olduğu gibi kilo almak bundan yaklaşık 7 ay önce 74 kiloydum düşünün o ilk resimde 77 kilo civarındaydım.
Ek besin olarak şu an sadece protein tozu kullanıyorum Optimum kullandım şu an Twinlab kullanıyorum.
Scoobz arkadaşımızın dediğinede katılıyorum uzun boy gerçekten çok büyük dezavantaj.Vücudu doldurmak epey zor oluyor :) ağırlığın 2 katı proteinde cabası.
Ayrıca en az hacim aldığım bölge göğüs gibi düşünüyorum şu an bench press 80 kg x 8 elimden geleni yapmama rağmen pek istediğimi alamadım malesef.

Kilo almaya bak 90 kiloda yağsız bi vucut cok zor ama zamanla sabredersen neden olmasın boyun cok uzun bu bi dezavantaj aslında ama kiloyu boyuna göre dengelersen ve fit kalabilirsin gercekten kolay kolay yıkılmazsın (:

Ölçülerdeki değişimler çok güzel.Boyun uzun biraz daha kilo alırsan fena olmaz.Çok güzel bir gelecek seni bekliyor...

belin vucuduna göre ince çok güzel bi görünüm oluyor kanatları geliştirirsen çok güzel gözükeceqine eminim trapezlerin genetiği çok düzgün ileride fena bi vucut çıkacağına eminim başarılar.

Son düzenleme:
Yorumunuz için teşekkürler.Aslında trapez de sorun var gibi hissediyorum :)

Genelde trapez sağa sola doğru dümdüz yayılıp aşa doğru iniyor bende ise piramit gibi direk yukarı cıkıyor düz bar ile çalışmalar yapıyorum biraz daha genişlesin diye ama genede yayamadım malesef.

Back
Yukarı