Diyete ve spora başlayalı 1,5 hafta oldu henüz tartılmadım
Antremanlarım:
9km/h ile 2km mesafe koşuyorum
2km eliptik
2km bisiklet
1km kürek çekiyorum
Salondaki hocalarım kas kütlemin az olduğunu sadece kardio yapmamam gerektiğini söylediler her antreman şuan karma olmak şeklinde ağırlıkta çalışıyorum program 1 ayın sonunda yapılacakmış fakat ben şişik bir vucuttan çok fit bir vucut istiyorum programımı nasıl şekillendirmeliyim yardımcı olur musunuz ?
beslenmem ise:
Sabah 7bucukta 1 kase nesfit
dershaneye gidiyorum dershanede saat 10bucuk gibi kucuk bir peynir domates salatalı sandviç
13.30 gibi ekmeksiz biçimde az ızgara tavuk
saat 15:30 gibi antremana gidip 2 saat antreman yapıyorum
akşam yemeğinde 1 dilim ekmek çorba yemek pilav yiyorum genelde gece mümkün olduğunca yemekten uzak duruyorum kolayı ve diğer şekerli ürünleri mümkün olduğunca hayatımdan cıkardım
tüm bunların dısında siz neler önerirsiniz?
Antremanlarım:
9km/h ile 2km mesafe koşuyorum
2km eliptik
2km bisiklet
1km kürek çekiyorum
Salondaki hocalarım kas kütlemin az olduğunu sadece kardio yapmamam gerektiğini söylediler her antreman şuan karma olmak şeklinde ağırlıkta çalışıyorum program 1 ayın sonunda yapılacakmış fakat ben şişik bir vucuttan çok fit bir vucut istiyorum programımı nasıl şekillendirmeliyim yardımcı olur musunuz ?
beslenmem ise:
Sabah 7bucukta 1 kase nesfit
dershaneye gidiyorum dershanede saat 10bucuk gibi kucuk bir peynir domates salatalı sandviç
13.30 gibi ekmeksiz biçimde az ızgara tavuk
saat 15:30 gibi antremana gidip 2 saat antreman yapıyorum
akşam yemeğinde 1 dilim ekmek çorba yemek pilav yiyorum genelde gece mümkün olduğunca yemekten uzak duruyorum kolayı ve diğer şekerli ürünleri mümkün olduğunca hayatımdan cıkardım
tüm bunların dısında siz neler önerirsiniz?