Yaş 19 - 183 boy - 9 Aylık Gelişme 44 CM KOL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AFix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

AFix

Üye
ses1.jpg

Resimleri Yakından görmek içn : http://i.hizliresim.com/ZLMr7o.jpg
ses2.jpg

ses3.jpg

Başlangıç Ölçüleri

Kilo : 63,5
Boy : 182
Kol : 30,5
Omuz : 105
Göğüs : 90
Bel : 77
Bacak : 50

Şuanki Ölçüler

Kilo : 83
Boy : 183
Kol : 44
Omuz : 131
Göğüs : 110
Bel : 83
Bacak : 58,5

tebrikler,belli hedefleriniz var galiba ki bazı şeylere fazla erken adım atılmış gibi.ama sonuç şüphesiz çok iyi.

Hem vücut hemde başlangıca göre gelinen nokta çok iyi.Ama kolun 44 olduğuna emin misin ? After resimlerine ve profil fotoğrafına bakınca en fazla 40 41 gibi gözüküyor

Hem vücut hemde başlangıca göre gelinen nokta çok iyi.Ama kolun 44 olduğuna emin misin ? After resimlerine ve profil fotoğrafına bakınca en fazla 40 41 gibi gözüküyor
Profil fotoğrafı yazın çekilmiş bir fotoğraf yani en az 4-5 ay önce ve sen daha önce bence 40 cm bile kol görmediğin için böyle konuşuyosun :)

Nasıl beslendigini buraya yazarmisin bende zayıf ım vücut çalışıyorum nasıl kilo aldığını öğrenmek istiyorum

Profil fotoğrafı yazın çekilmiş bir fotoğraf yani en az 4-5 ay önce ve sen daha önce bence 40 cm bile kol görmediğin için böyle konuşuyosun :)
öncelikle diğer üyelerin yorumlarına karsı küstahca cevaplar vermenin yakısık olmayacağını düsünüyorum bu sporda ölcü önemli fakat aynaya baktığında kendinde 44 cm görebliyosan ne ala.
ama baktığın zaman kolun 44 cm değil bicepsin en şişkin olduğu yerden ölçtüklerine emin ol bu eğer hala diretiyorsan diyecek bişey yok 10 ay için güzel performans iyi çalısmalar

Fena degilsin,omuzlar dikkatimi cekti biraz daha agirlik ver derim.bacak pozu var mi? Ayrica kolunun 44 olduguna emin misin?parçalı yağsiz olsa hadi tamam,oldundan daha buyuktur ama kolun normal geldi gozume.40-41 anca var gibi

Son düzenleme:

Sana şu kadarını söyliyeyim senin kol 44 se benimki en az 47 48 ;) .Anabolik bölümünden beni şahsen tanıyanlarda bunu onaylar.Ha niye resim atmıyorsun dersende yarışmaya katıldığım ve anabolic forumda yaptığım kürleri paylaştığım için.Herneyse senle daha fazla tartışmayacağım sonuçta o kolun max 40 41 olduğunu bu işten çok çok az anlayan herkes tahmin eder

Resimlere linkten baktiginizda 44 cm olabilecegi gozukuyor arkadaslar. Ama 10 ayda 13.5 cm kol olcusu artirmak var burada. Oncelikle helal olsun. form gercekten cok iyi. Roid li bile olsa bu vucut farketmez. herkes boyle bir formu yakalayamayabiliyor. Ciddi emek var tebrikler. Ancak diger arkadaslar kotu birsey soylememisler agresif olmaya gerek yok. Sizden birseyler ogrenebilirse herkes, yol gosterici olmus olursunuz.

Son düzenleme:
Hem vücut hemde başlangıca göre gelinen nokta çok iyi.Ama kolun 44 olduğuna emin misin ? After resimlerine ve profil fotoğrafına bakınca en fazla 40
öncelikle diğer üyelerin yorumlarına karsı küstahca cevaplar vermenin yakısık olmayacağını düsünüyorum bu sporda ölcü önemli fakat aynaya baktığında kendinde 44 cm görebliyosan ne ala.
ama baktığın zaman kolun 44 cm değil bicepsin en şişkin olduğu yerden ölçtüklerine emin ol bu eğer hala diretiyorsan diyecek bişey yok 10 ay için güzel performans iyi çalısmalar
Fena degilsin,omuzlar dikkatimi cekti biraz daha agirlik ver derim.bacak pozu var mi? Ayrica kolunun 44 olduguna emin misin?parçalı yağsiz olsa hadi tamam,oldundan daha buyuktur ama kolun normal geldi gozume.40-41 anca var gibi
Sana şu kadarını söyliyeyim senin kol 44 se benimki en az 47 48 ;) .Anabolik bölümünden beni şahsen tanıyanlarda bunu onaylar.Ha niye resim atmıyorsun dersende yarışmaya katıldığım ve anabolic forumda yaptığım kürleri paylaştığım için.Herneyse senle daha fazla tartışmayacağım sonuçta o kolun max 40 41 olduğunu bu işten çok çok az anlayan herkes tahmin eder
Resimlere linkten baktiginizda 44 cm olabilecegi gozukuyor arkadaslar. Ama 10 ayda 13.5 cm kol olcusu artirmak var burada. Oncelikle helal olsun. form gercekten cok iyi. Roid li bile olsa bu vucut farketmez. herkes boyle bir formu yakalayamayabiliyor. Ciddi emek var tebrikler. Ancak diger arkadaslar kotu birsey soylememisler agresif olmaya gerek yok. Sizden birseyler ogrenebilirse herkes, yol gosterici olmus olursunuz.

41 gibi gözüküyor

Arkadaşlar ben buraya ego tatmin etmek veya başka bişey için gelmedim.Bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak zayıf yönlerimi görmek öğrenmek için geldim.Eğer oraya bi oran yazdıysam bu doğrudur illa fotoğraf mı koyalım gerekli fotoğrafları buraya ekliyorum.O çok konuşan arkadaşlarda koyabilirlerse fotoğraflarını görürüz.Steroid kullandım o bölümdeki herkes beni tanır diyen bulk ile define kolu birbirinden ayıramayan insanların bilgi birikiminden veya göz kararı ölçü tahmininden ne beklersiniz ki her neyse fotoğraflar gerekli cevabı veriyor zaten iyi geceler
ses4.jpg
ses5.jpg
ses6.jpg
ses7.jpg

Eklentiler

• ses1.jpg
    ses1.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 617
Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı