• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaş 19 4 aylık body sonucu nasıl??

en başta toplamda 6 ay bu sporu yaptım 2 ayı fitness gib 4 ayı ise bodydir. boyum 1.83 kilo 95 yaş 19
ölçülülerimi bilmediğim için yazamıyacam . her türlü yoruma açığım terbiye sınırları içinde kaldığı sürece. nasıl bir yol izlemeliyim ne kullanmalıyım ne eksik ne iyi vs.. gbi tüm fikirleri hocalarımızdan ve bu spora gönül veren ark.daşlardan rica ediyorum.

Eklentiler

• 16052010(004).jpg
    16052010(004).jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 513
  • 16052010(005).jpg
    16052010(005).jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 547
  • 20042010(002).jpg
    20042010(002).jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 519
  • 20042010(003).jpg
    20042010(003).jpg
    45 KB · Görüntüleme: 496
  • 16052010.jpg
    16052010.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 671
kilom bayağı fazla ama ya kas almak daha kolayıma gidiyo bide böyle kalıplı dahada seviyorum yani

yaşın genç bence 1. amacın kilo vermekten ziyade çalışabildiğin kadar ağır çalışıp adale inşaa etmelisin sadece beslenmende ufak değişiklikler yapsan diet bile demiyorum proteini artırıp karbonhidrat alımını biraz aşağı çeksen 5-6 ayda değişimi farkedersin

şuan onu yapıyorum olabildiğince az karbo max protein az yağ çok çalışma ...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:37 ----------

genetiğim hakkında bir yorum yapacak varmı?? çok merak ediyorum bu spora uygun mu diye

Yaşına göre kalıbın vs. çok iyi bence. Hatta definasyon sonrasında harika bir şekil çıkacaktır diye düşünüyorum. Şimdilik kilon seni rahatsız etmiyorsa yemeye devam. Ama unutma ki yemek ve kalıplaşmak demek yağlı yemek değildir. Definasyon ve bulk yoktur derler diyet vardır. Sadee bulkta alman gereken kaloriden fazla yersin, definasyonda az yersin mantık basit.

Kiloların senin için sorun teşkil etmiyorsa hacime devam etmelisin. Bence şişman bir görüntünde yok zaten.

çok teşekkür ederim şişman bir görüntüm yok helede dar şeylerin altında hoşumada gidiyor bir süre daha bulklaşıp sonra define olmayı planlıyorum çok teşekkürler kardeşim

Bnce vucudun gayet iyi hacmli duruosun az karbo cok rotein cok agirlik az tekrar yap git vucut fit ve iri olmaya dewam eder basarilar

teşekkürler kardeşim hocalardan genetiğim hakkında bilgi verecek olan varmı??

Back
Yukarı