• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 19 Boy 1,80 Kilo: 73 3. Ay

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M_C_A_N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salonda başlayalı yaklaşık 3 ay oldu.

boy:1,80
kilo:73
omuz:120
göğüs:100
bel:90
biceps:36,5 (sıcak)

* Bicepsin alt tarafındaki boşluğu doldurmam için yapmam gereken özel bir hareket var mı ?

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 1.330
  • 2.jpg
    2.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 1.049
  • 3.jpg
    3.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 1.206
  • 4.jpg
    4.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 989
  • 5.jpg
    5.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 968
omuz ve kollar gayet iyi seviyede. ben 2 ay oldu başlayalı ama o kadar gelişemedik :) programını gün gün hangi hareketleri yaparak yazarmısın birde beslenme şeklin nasıl suplement varmı?

SALI:

*Göğüs: Bench Press,Dik Bench,Dumbell Fly
*Ön Kol: Barbell Curl,Hammer Curl,Consantre Curl

PERŞEMBE:

*Bacak: Leg Press,Leg Extension,Standing Calf Raise,Leg Curl
*Omuz: Omuz Press,Makinede Yana Açış,Dambıl Ön Omuz,Makinede Arka Omuz

CUMARTESİ:

Sırt: Lat Pull Down,Seated Row,Dumbell Single Arm Row
Arka Kol: Cable Bent-Over Tricep Extension,Tricep Push Down,Makinede Arka kol

Salı günü yeni programa geçicem.
Suplement düzenli olarak pek kullanmadım ama abimden alıyorum arada aminoasit,protein tozu,protein bar vs.

iyi bir yorum olucak sanırım eheh, belin resimlerde daha düşük gözüküyor,forumda bazi üyelerin beli 88 89 cm senin belinden katbekat daha kalın gözüküyorlar :).Fazla kütleli değilsin, 90 cm belde bence bel çevresi yağlı ve hafif göbekli durması lazım.

kolu kalın gosteren arka kol derler

Evet onları biliyorum(kolun 3te 1inin triceps olduğunu) triceps e ağırlık veriyorum zaten. Ama bicepsteki o boşluk hoşuma gitmiyor.

@siyahkuşak: sagol :)

:)o boşluğu doldurman için yapılcak hareket zaten programında mevcut hammer curl tamda o bahsettigin yer için daha agır gir yine de olmuyosa genetiktir..kimisinin ön kolu biraz daha kısa olur calıssada ama yinede hammer agır gir .. trapez her türlü çıkmıo bu arada ayrıca calışmak lazım :)

evet onların yerlerini yeni programımda değiştirdim.

göğüs arka kol
sırt ön kol
bacak omuz

program buysa yanlış yapıyosun.arka kol la ön kolun yerini değiştir ve ayrıca bacak-omuz çalışmasını araya koy.bu şekilde çalışırsan aynı gün hem göğüs hem arka kol olarak tricepsleri cok zorlarsın ve antrenmanların sağlıklı olmaz.ayrıca göğüs-ön kol çalışırsın sonraki gün bacak omuz yap ki hem ön kolun hem arka kolun dinlenmiş olur.kolay gelsin

yorumun için sagol. ilk programım tam senin dediğin gibiydi yukarda yazıyor zaten ama değiştirdim böyle yaptım. tekrar değerlendircem sagol.

Bicepsin altındaki o boşluk brachialis(veya brachiodalis şu an hatırlamıyorum) kasının az gelişmişliğinden olabilir mi. Orda tam da o kas oluyo. Ben sıkınca boş durmuyo mesela çünkü bilek çalışmasına ayrı bi önem veririm. Doğrusunu deneyimli arkadaşlar bilirler tabi benimkisi tahmin.

Son düzenleme:
kol ölçüm 37,5 cm oldu. Bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Pazumu sıkınca çok sert gelmiyor ne yapmam gerekir. Birde hacim almak istiyorum max. ağırlık 8 tekrar yapıyorum iyi mi sizce ?

Back
Yukarı