• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enqinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enqinn

Üye
Yaş: 19, Boy: 1.90 Kilo 76..body gidiyordum 1 aydır gitmiyordum hastalığımdan dolayı ara verdim ameliyat olacam..Bana artı (+) ve eksi (-) yönlerimi söyler misiniz yoksa vücudum tam boyuma göremi, arkadaşlarım bana zayıf ailem ise tam boyuna göre diyor..Tam anlamadım birde sizden duyayım dedim

25042009147smallb.jpg

25042009149small.jpg

25042009150smallw.jpg

25042009154small.jpg

yolun başındasın salona gitmeni ve hocanın altında bir programla başlayp calısmanı önerebilrim cünkü daha cok yol var [ bu yol senn hedefine göre kısalır uzar] ... ama suan vücudun kötü deil en azından türk kası göbeğin yok :D neyse başarılar....

scoobz sağol ama 3 yıl spora gittim ama öyle devamlı değil 3 yılda 1-2 ay giderdim 1 ay ara verirdim tekrar 1 ay giderim sonra 1 ay ara verirdim hastalığımdan dolayı gidemedim şu an 1 aydır gitmiyorum genellikle evde çalışıyorum ağırlık evde var..

Kilo az, vücudun fit gözükmesini istiyorsan göbek yapmadan 7-8 kilo almalısınız..

FasT, peki bunu nasıl yapabilirim..doktor'a da göründüm bana sipraktin adlı şurup verdi o şurup sayesinde 6 kilo aldım 76 kilo oldum artık o şurubu kullanamıyorum ağır uyku yapıyor doktorada gösterdim vücudun artık ilacı almıyor dedi..Spor salonunada gidemiyorum hastalığımdan dolayı evde dambıl var..

FasT, peki bunu nasıl yapabilirim..doktor'a da göründüm bana sipraktin adlı şurup verdi o şurup sayesinde 6 kilo aldım 76 kilo oldum artık o şurubu kullanamıyorum ağır uyku yapıyor doktorada gösterdim vücudun artık ilacı almıyor dedi..Spor salonunada gidemiyorum hastalığımdan dolayı evde dambıl var..

Forumu araştırırsan hepsinin cevabı var.Kilo alma,evde dumbell ile çalışma vb. Ayrıca bozulma ama kilona göre cılız duruyosun.

öncekol, sırt ve omuz çalış. süt yumurta ve duzenlı beslenme alışkanlığı kazanmalısın.zamanla gelişmeyı goreceksın...

Back
Yukarı