• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 19 Kilo 67 Boy 1.75

Herkese merhaba öncelikle ben öylesine çektigim fotografı koyacam insallah vücudum anlaşılır.
Öncelikle sunu belirteyim ben 53 kiloydum. 2008 yılının ocak ayında spora başladım ve hazirana kadar aralıksız çalıştım. Kussamda Hergün o yumurta beyazını yedim. süt içtim... Ve Gain Fast Kilo aldırıcı kullandım. hayatta hiç kilo alamayan insan ben suanda 15 kilo aldım. ve bende yağ yok sanırım kas olarak aldım ama emin degilim . en azından ben hiç yağ göremiyorum benim vücudumda... fit gözüküyorum kendimce ama hacim olarak büyük degilim büyümek istiyor ve kilo almak istiyorum:) hedefim 80 kilo tabiki..

Şimdi ben size fotograflarımı gösterim , eski fotograflarıma göre tabiki iyi ama ben genel olarak iyi olmak istiyorum :) ve 1 senede böyle normalmi?.. vücudum yoksa normal azmı almışım. bunları sormak istiyorum

Geçen sene (2007) temmuz aylarında.

Bu sene 2008 yine eylül ayında..

Bu 3 gün önce çektigim fotograflar 13.12.2008

attachment.php

attachment.php

Eksiklerim Kol ve göğüs gördügüm kadarıyla.. tabi sizlerinde görüşlerini almak isterim.
Kol 34.5CM .

attachment.php

attachment.php

Not ; Karın kası calismiorum sadece 6 ay önce 2 hafta çalışmıştım okadar.

Sormak istedigim göğüs hiç yoktu bende ama az bişede olsa artık war :P bu normalmi? çünkü bende yağ yok yani hiç bilmiyorum belki vardır ama yok :D

teşekkür ettim.

Eklentiler

• 11122008029lr6.jpg
    11122008029lr6.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 1.845
  • 16122008032cn0.jpg
    16122008032cn0.jpg
    185,9 KB · Görüntüleme: 1.832
  • 16122008033bx2.jpg
    16122008033bx2.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 1.850
  • 16122008038np7.jpg
    16122008038np7.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 1.872
Son düzenleyen: Moderatör:
daha büyük resimler yokmuydu..???

enkısa zamanda son resimleri küçültüp (800*600gibi) tekrar ekleyin..eklediğinizde diğer büyükleri sileceğim..
kotalı yada düşük hızlı internete sahip üyelerimize saygı gösterelim..

ayrıca triceps ve kasılmış bir biceps pozuda eklemelisiniz..
bkz.resim ekleme kuralları
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/announcement.php?f=20

Son düzenleme:
Resimlerin büyüklüğünü bırakın kotayı sayfa o kadar genişliyor ki yazıları okuyamadım..

İyi kilo almışsın gayet fit görünüyorsun ancak sayfayı okumakta zorlandım.
Kendi suratını saklamışsın ancak arkadaşının suratını saklamamışsın bence o resimdeki arkadaşınında suratını saklamalıydın.Ondan izinsiz koymamışsındır umarım bu resmi.

Sormak istedigim göğüs hiç yoktu bende ama az bişede olsa artık war :P bu normalmi? çünkü bende yağ yok yani hiç bilmiyorum belki vardır ama yok :D

teşekkür ettim.

bu nasıl bir sorudur duh:lol: sence göğüsünün gelişmesi normal değilmi ??

bu arada güzel kilo almışsın... aynen devam...

teşekkür ederim düzelttigin için resimleri suratımı gizlemedim orjinali öyleydi önceden kalma :// arkadaşımın tabiki haberi war :) oda arkadaşım kendisi.

göğüs için şey demek istemiştim yani war ama çok büyük degilll normalmi bu yani onu sormak istemiştim :(

Son düzenleme:
eger karın kası calışmıyor ve kardiiyo yapmıyorsan gercekten metabolizman cok güzel bende aynı şekilde olmayı isterdim

eski halinize göre çok iyi görünüyorsunuz bence böyle giderseniz 1 yılda çok iyi gelişirsiniz .... Hayırlı çalışmalar.

Back
Yukarı