Herkese merhaba öncelikle ben öylesine çektigim fotografı koyacam insallah vücudum anlaşılır.
Öncelikle sunu belirteyim ben 53 kiloydum. 2008 yılının ocak ayında spora başladım ve hazirana kadar aralıksız çalıştım. Kussamda Hergün o yumurta beyazını yedim. süt içtim... Ve Gain Fast Kilo aldırıcı kullandım. hayatta hiç kilo alamayan insan ben suanda 15 kilo aldım. ve bende yağ yok sanırım kas olarak aldım ama emin degilim . en azından ben hiç yağ göremiyorum benim vücudumda... fit gözüküyorum kendimce ama hacim olarak büyük degilim büyümek istiyor ve kilo almak istiyorum
hedefim 80 kilo tabiki..
Şimdi ben size fotograflarımı gösterim , eski fotograflarıma göre tabiki iyi ama ben genel olarak iyi olmak istiyorum
ve 1 senede böyle normalmi?.. vücudum yoksa normal azmı almışım. bunları sormak istiyorum
Geçen sene (2007) temmuz aylarında.

Bu sene 2008 yine eylül ayında..

Bu 3 gün önce çektigim fotograflar 13.12.2008

Eksiklerim Kol ve göğüs gördügüm kadarıyla.. tabi sizlerinde görüşlerini almak isterim.
Kol 34.5CM .

Not ; Karın kası calismiorum sadece 6 ay önce 2 hafta çalışmıştım okadar.
Sormak istedigim göğüs hiç yoktu bende ama az bişede olsa artık war
bu normalmi? çünkü bende yağ yok yani hiç bilmiyorum belki vardır ama yok 
teşekkür ettim.
Öncelikle sunu belirteyim ben 53 kiloydum. 2008 yılının ocak ayında spora başladım ve hazirana kadar aralıksız çalıştım. Kussamda Hergün o yumurta beyazını yedim. süt içtim... Ve Gain Fast Kilo aldırıcı kullandım. hayatta hiç kilo alamayan insan ben suanda 15 kilo aldım. ve bende yağ yok sanırım kas olarak aldım ama emin degilim . en azından ben hiç yağ göremiyorum benim vücudumda... fit gözüküyorum kendimce ama hacim olarak büyük degilim büyümek istiyor ve kilo almak istiyorum

Şimdi ben size fotograflarımı gösterim , eski fotograflarıma göre tabiki iyi ama ben genel olarak iyi olmak istiyorum

Geçen sene (2007) temmuz aylarında.

Bu sene 2008 yine eylül ayında..

Bu 3 gün önce çektigim fotograflar 13.12.2008

Eksiklerim Kol ve göğüs gördügüm kadarıyla.. tabi sizlerinde görüşlerini almak isterim.
Kol 34.5CM .

Not ; Karın kası calismiorum sadece 6 ay önce 2 hafta çalışmıştım okadar.
Sormak istedigim göğüs hiç yoktu bende ama az bişede olsa artık war

teşekkür ettim.
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: