Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hacimlenmek istemiyorsan düzensiz beslenmeyle cardio'ya devam et. Kolay gelsin.Başladığımda ;
Boy : 182 cm
Kilo : 50kg
Ortalama 2.5 sene önce başladım. İlk 6 ay hiçbir şey yapamadım denebilir çok hafif kilolarla hep aynı şeyleri yaptım hiç hacim kazanamadım.(bilinçsiz ve bilgisiz bir şekilde yaptım) Sonraki 6 ay hoca yardımıyla biraz kilo aldım ve gelişme gösterdim. 4 ay düzenli beslenmeyle biraz daha hacim kazandım. Sonra 1 sene ara vermek zorunda kaldım. Şu an 1.5 aydır düzenli gitmekteyim. Doğal beslenmeye çalışıyorum üniversite öğrencisiyim beslenme pek düzenli olmuyor. İleride protein, amino asit , kreatin almayı düşünüyorum imkanım olursa. Haftada 4 gün düzenli kardiyo yapıyorum![]()
Hacimlenmek istemiyorsan düzensiz beslenmeyle cardio'ya devam et. Kolay gelsin.
O trapez nedir yahu.Eline saglik iyi is cikarmissin.
Hacimlenmen gerekir diye dusunuyorum, hos bir fizigin var. Beslenme konusunda imkanin yoksa da en azindan cardio seanslarini haftada 1-2 ye dusur.
simsek157, bel ölçün kaç acaba ? Bende uzun boyluyum ve belim normal insanlardan daha geniş(kiloma göre tabi). Senin bel ölçünü de merak ettim![]()
Beslenmene dikkat edip hacimlenmen lazım bence .