• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 Aydır spor yapıyorum.

Öçülerim ; Kol:34.5 Göğüs:103 Kilo:73 Boy:1.87 bacak,bel ve omuz ölçülerimi bilmiyorum. Yalnızca 1 ay amino asit kullandım (çalıştığım her gün 6 diğer her gün 4)

Not : Çalıştığım salonda erkekler haftada 3 gün spor yapabiliyor.

Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    339,2 KB · Görüntüleme: 1.232
  • 2.jpg
    2.jpg
    345,8 KB · Görüntüleme: 1.385
  • 3.jpg
    3.jpg
    332,7 KB · Görüntüleme: 1.514
7 aylik çalişmaya göre bence çok iyi çünkü beslenme programinin ve suplement kullanim alişkanliğinin vasat oldugunu tahmin ederek bu vasatlikta iyi gelişme göstermişsin.Demekki şu 7 ayda düzenli beslenme programi yapip suplementlerle takviye etseymişsin cok cok farkli bir vucutla karşilacakmişiz.Tabiki bunlari yapmak maddi olarak güç ister.Ben senin ileride daha iyi olacağina inananlardanim.

Öğrenci hayatını az çok bilirsiniz. Şahsen benim imkanlarım biraz kısıtlı. Yani fitness zengin sporu derlerdi inanmazdım. "E bende gidiyorum sadece aylığımı veriyorum gül gibi geçinip gidiyorum" diyenler birkaç ay sonra kilosundan şikayet etmeye başlıyor. Bende çok dengeli beslenmeme rağmen takviyeye paramı yetiştiremedim. Bu yüzden biraz dediğin gibi bu alışkanlığım gerçekten vasat. Suplementsiz ne kadar gelişirim bilmiyorum ama dengeli beslenmeye ve azimli çalışmaya devam. Yorumun ve inancın için çok saol.

usta bende de 186 cm boy var 74 kilodayım bir ara salona gidiyordum düzenli ama sonra evde devam ettim 2*5 ve 2*10 dambıllarla ama düzenli değil.

Ben senin gibi bir vücut istiyorum.Böyle olabilmesi için daha fazla kilo almam gerektiğinine inanıyordum.Ancak senn resmlerin bu tezimi çürüttü.
demk benim ölçülerimde çokta kiloya ihtiyaç yokmuş.
eyw
çalışmaların devamını dilerim

1.87 de 73 kilo kafama basmadı pek.fotograflarında normal gosterıyorsun ama bıras zxayıf oldugunu dusunmustum

Back
Yukarı