• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 22 boy 1.78 kilo 71

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pearl87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen sene kasım-haziran arası spor yapmıştım yazın şehir dışında çıktıgım için 2 ay çalışamadım ve yaızn hem ölçü hem 4 kilo kaybettım 5 haftadır tekrar spor yapıyorum. Pek bir şey olmasada sizinle paylaşmak istedim iyi kötü yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Mayolu halim yazın bıraktıgım halim.

Eklentiler

• body 4.jpg
    body 4.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 604
  • body 4 (1).jpg
    body 4 (1).jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 652
  • body 4 (2).jpg
    body 4 (2).jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 595
  • body 4 (3).jpg
    body 4 (3).jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 559
  • body 4 (4).jpg
    body 4 (4).jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 536
  • çeşme.jpg
    çeşme.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 638
sanki birazda yağ var ama önce hacim sonra yağ yakımına git derim, iyi idmanlar...

uzun süre daha adaptasyon çalışman lazım daha sonra bölgesel sisteme geçebilirsin önünde uzun bir yol var

son resımde biraları götürüyosunuz:)
arkadaşlar söylemeyı unutmuş ama siz o birayı tükettiğiniz sürece belirgin bir karın kasını fazla düşünmeyin.

Henüz yolun basındasın.. Mumkun oldugunca arastırmaya bak.. Ogrendıgın her yenı bılgı sana hacım veya ıstedıgıne gore yag yakımı olarak gerı donecektır..;)

son resımde biraları götürüyosunuz:)
arkadaşlar söylemeyı unutmuş ama siz o birayı tükettiğiniz sürece belirgin bir karın kasını fazla düşünmeyin.

Bir seyde ben ekleyeyim..
Aslında bira vs her türlü alkol vucutta tutulmaz..
Yani göbegın nedeni alkol degil yanında tukettıklerınızdır..
Ayrıca vucut her 1 birim alkol iceren sıvı ile birlikte 1.5 birim suyu dırek wc'de dısarı atar..
Bunları biyoloji hocam soyledı ne kadar dogru bilmiyorum ama definasyon döneminde alkolun bu özelligini kullanmak isteyenler olabilir.. :D

Henüz yolun basındasın.. Mumkun oldugunca arastırmaya bak.. Ogrendıgın her yenı bılgı sana hacım veya ıstedıgıne gore yag yakımı olarak gerı donecektır..;)

Bir seyde ben ekleyeyim..
Aslında bira vs her türlü alkol vucutta tutulmaz..
Yani göbegın nedeni alkol degil yanında tukettıklerınızdır..
Ayrıca vucut her 1 birim alkol iceren sıvı ile birlikte 1.5 birim suyu dırek wc'de dısarı atar..
Bunları biyoloji hocam soyledı ne kadar dogru bilmiyorum ama definasyon döneminde alkolun bu özelligini kullanmak isteyenler olabilir.. :D
Definasyona girene kadar alkolik olup çıkma ihtimalide var.Riskli iş. :D

Back
Yukarı