Uzun zamandir kilo vermeye calisiyorum fakat surekli bir sekilde diyeti bozup sporu ihmal ediyorum. Aslinda kilo vermeye yatkin bir vucudum var fakat diyetime sagdik kalmayi bir turlu beceremedim simdiye kadar. Umarim burada sizlerin destegi ile bunu basarabilirim. Göbek ve bel cevremde yaglanma mevcut ve görunusumu bu sebeple begenmiyorum. Diyet listemi asagiya yaziyorum eksik veya fazla gördugunuz bir kisim var ise lutfen cevap yazmaktan cekinmeyin. Umarim amaci ayni olan tum arkadaslar ile hedefimize ulasiriz.
Sabah
4 Yumurta beyazi + kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir + 2 kasik lor peyniri+2 domates+bir kase yogurt ve az miktarda gevrek
(Sabah yemekten 1 saat sonra spora gidecegim icin gevrek ve yogurt yiyorum.)
Ara Ögun
3-5 ceviz
Ögle
Bir porsiyon(100gr) haslanmis tavuk gögusu,5 demet maydonoz, 2 domates, az miktar yogurt
Ögle Arasi
Bir eksi yesil elma
Aksam
Bol maydonozlu yagsiz ton balikli salata veya balik yerine haslanmis tavuk gögusu
Eksik veya fazla gördugunuz yerleri bildirmekten cekinmeyin.
Sabah
4 Yumurta beyazi + kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir + 2 kasik lor peyniri+2 domates+bir kase yogurt ve az miktarda gevrek
(Sabah yemekten 1 saat sonra spora gidecegim icin gevrek ve yogurt yiyorum.)
Ara Ögun
3-5 ceviz
Ögle
Bir porsiyon(100gr) haslanmis tavuk gögusu,5 demet maydonoz, 2 domates, az miktar yogurt
Ögle Arasi
Bir eksi yesil elma
Aksam
Bol maydonozlu yagsiz ton balikli salata veya balik yerine haslanmis tavuk gögusu
Eksik veya fazla gördugunuz yerleri bildirmekten cekinmeyin.