genjuro3
Üye
Mehraba arkadaşlar daha önce şuraya konumu açmıştım yaklaşık bir yıl sonra resimlerimi yükleyeyim dedim
Öncelikle her tür yoruma açığım, faydası olsun yeter...
1 yıl boyunca bir çok alışkanlığımı vg sayesinde değiştirdim. zaten içkim sigaram yoktu ama beslenme olarak çok yol kat ettiğime inanıyorum, daha kaliteli beslendiğim kesin artık.
şu andaki yağ oranım %20 21 gibi, esas amacım bunu % 15 lere çekebilmek. bunun için çok uğraşıyorum her şeyin başı diyet biliyorum ama o konuda biraz geri kaldım. eğer tavsiye verebilirseniz memnun olurum.
haftada minimum 3 güm vg yapıyorum, hocam inanç egeakaya çok güveniyorum sayesinde daha bilinçli çalışıyorum.
kullandığım supplar:
dymatize iso 100
dymatize aromasız bcaa
xtend
MP cla
MP l carnitine
ON multivitamin
günde 150 gr protein almaya gayret gösteriyorum.
bu yolun başından beri okuyarak çok fayda sağladıgım bodyforumtr ailesine de bir kere daha teşekkürler.
ps: en sona da 105 kg civarı oldugumu hatırladıgım dönemlerden bir foto koydum
Öncelikle her tür yoruma açığım, faydası olsun yeter...
1 yıl boyunca bir çok alışkanlığımı vg sayesinde değiştirdim. zaten içkim sigaram yoktu ama beslenme olarak çok yol kat ettiğime inanıyorum, daha kaliteli beslendiğim kesin artık.
şu andaki yağ oranım %20 21 gibi, esas amacım bunu % 15 lere çekebilmek. bunun için çok uğraşıyorum her şeyin başı diyet biliyorum ama o konuda biraz geri kaldım. eğer tavsiye verebilirseniz memnun olurum.
haftada minimum 3 güm vg yapıyorum, hocam inanç egeakaya çok güveniyorum sayesinde daha bilinçli çalışıyorum.
kullandığım supplar:
dymatize iso 100
dymatize aromasız bcaa
xtend
MP cla
MP l carnitine
ON multivitamin
günde 150 gr protein almaya gayret gösteriyorum.
bu yolun başından beri okuyarak çok fayda sağladıgım bodyforumtr ailesine de bir kere daha teşekkürler.
ps: en sona da 105 kg civarı oldugumu hatırladıgım dönemlerden bir foto koydum