• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

baykan

Üye
Selam arkadaşlar
Bu siteye emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum, sitedeki hocalarımız sayesinde çok şeyler öğrendim, öğrenmeyede devam ediyorum.
Bu spora başlayalı 3 hafta kadar oldu, henüz 10 antrenman yaptım, daha önceleri düzensiz olarak şinav barfiks çekiyordum. Sitedeki hocalarımızın tavsiyeleri üzerine dinlemeye ve beslenmeme çok dikkat ediyorum, 3 ay dolana kadar da suplement kullanmayı düşünmüyorum.
Çalıştığım salon da fena değil bir çok ekipman var fakat uzman bir hoca yok, bu konuda sitediki hocalarımızdan yardım bekliyorum, 1 ay dolduktan sonra nasıl bir programla çalışmalıyım? Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler...

Çalıştığım programda hiç bacak hareketi yoktu, kendim ilave ettim sonradan.
Çalışmış olduğum program :
Çift dumbbell press 3x8
Lateral 3x8
Dumbbell flyes 3x8
Butterfly 3x8
Wide-grip lat pulldown 3x8
Triceps pushdowns 3x8
Dumbbell french 3x8
Dumbbell curls 3x8

Leg extension 3x8
Leg Press 3x8
Calf 3x8
my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

resimlerle oynanmışta dekupe etmiş arkadaş sadece bunu söylemenin ne anlamı var.

baykan..

resimlerine baktığımda bu spor için oldukça elverişli bir yapın olduğunu gördüm..

Sanırım farklı dallarda da olsa bir spor geçmişin var. Yaşına baktığım zaman, böylesi yağsız vücut görmek beni şaşırttı açıkçası..

Umarım bu durumu avantaja yönelik kullanır ve kısa zamanda dilediğin vücuda ulaşırsın..

göğüs yapın, dar olmamakla birlikte dolgunda duruyor.
biceps triceps uyumuda şimdilik iyi gözüktü bana..

çalışmalara devam!
kolay gelsin..

Öncelikle foruma hoşgeldiniz..azminizi ve bilinçli yaklaşımınızı kutluyorum..1964 doğumlu olan ve 8 kez Mr.Olympia olan Ronnie Coleman'ın 29 yaşında vg.ye başladığını ve 44 yaşında dahi iddialı bir şekilde yarıştığını eklemek istiyorum..

Flexor'un tecrübelerine dayanarak ve sonuçlarından emin olarak hazırladığı program aşağıda..kendi programınızı bununla kıyaslayın..hatta bunu uygulamaya çalışın..henüz 1.ayı doldurmamışsınız..geç kalmış sayılmazsınız..daha sonra Flexor'un 2.ay programına devam edebilirsiniz..

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t4738.html

bizi kandırsan bişey olmaz sen kaybedersin sonuç ta aynaya bakıyosun dimi neyse çalış çok çalış daha sonra koyarsın resimleri ni biraz toplansın vücudun umarım istediğin vücuda ulaşırsın

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, artık bu kandırma mevzusunu kapatalım. Hem ortada öyle birilerini kandırmak için konulmuş süper kaslı define bir vucut resmide yok zaten. Bundan sonra resimlerimi decube dahi etmeyeceğim tamam, kimsenin birilerini kandırmaya çalıştığımı düşünmesini istemem.

Konuyu değiştirmek için aşağıya bir resim ekledim farklı zamanlarda aynı pozla çekilmiş dört resmi bir arada görebilirsiniz. Gelişimi gözlemlemenin zor olacağını biliyorum çünkü zaman aralıkları çok yakın, ama ilerde 1 veya 2 şer ay arayla çekilmiş resimleri aynı şekilde koymayı düşünüyorum.
Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

http://img116.imageshack.us/img116/8219/baykanil4.jpg

Kendim alabildiğim kadarıyla bir ay önceki ölçülerim :

Boy : 1,88
Kilo : 82
Bel : 88
Kol : 37
Göğüs : 113
Omuz : 128
Bacak : 58
Kalf : 38

En son sadece kilo ve kolumu ölçtüm:
Kilo : 88