Undefeated
Üye
Günün geç saatlerinde almadığınız sürece evet karbonhidratlar ile almanız gereken kaloriyi tamamlayabilirsiniz.Karbonhidratlar ayarında makro ve kalorisi olan bir beslenme programında zararı olacak şeyler değildir.Aksine antrenman esnasında güç artışı, kaslarda doluluk gibi olumlu etkileri vardır.Bilgiler için teşekkürler. Dumbell row yerine barbell row koyabilirim, bacak icin squat, deadlift, lunge ve extension yeterli değil mi?
Proteini kilo basına 2gr.da tutarsam kaloriyi tutturmak icin bu durumda karbonhidrata mi yüklenmek lazım? Yağı da 1-1,5 gr. civarında tutuyorum.
Geçen hafta 2 gün kardiyo ekledim ve bunu bir süre deneyeceğim, sabah aç karna dışarıda yarım saat 5 km (ortalama hız saatte 9-10 km) koşuyorum, 300 kalori yakıyorum.
Ek olarak biraz detay bir bilgi olacak, şu raddede çok gerekli değil ama yağ oranı miktarı epey düşüş yaşadıktan sonra bile ortaya çıkan görüntü tam olarak tatmin edici değilse bunun sebebi süt ve süt ürünlerinin fazlaca tüketimi olabilir.Zira süt ve süt ürünlerinin deriyi kalınlaştırdığı biliniyor.