Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 14 yasındayım 50 kiloyum 165 boyum var arkadaşlarım sen body yapamazsın diyor yaşın yetmez çelimsizsin diyolar sizce bu yaşta body yapmak bir sorun teşkil eder mi ? ayiryetten body sporu boy uzamasına engel olur mu ?
uygun bir programla neden olmasın beslenmene antremanlarına gerekli önemi gösterirsen hiç bir zararı yok benim yaşımda 14 hiç bi sorun yaşamadım arkadaşlarımın yanında çok farklı duruyorum bence biranönce başlaki o çelimsiz diyenler bidaha baksınlar
vg 13 yaşta başlanıyor boyu engellemıycek hareketler verılır bu yasta ama bence sen sımdılık kıckbox gıbıı bır spora yazılman tum vucudun calısır senın ıcın cok daha ıyı olur
Cabarov'un dediği gibi kickbox a yazılabilirsin,evde Şınav,crunch(Yarım mekik-karın sıkıştırma) yapabilirsin,Barfiks çekebilirsin ve düzenli beslenmen gerekir .
Teşekkür ederim hepinizden ilgilendiğiniz için şınav,mekik çekiyorum zaten barfiks cekemiyorum sadece en yakın zamanda bi spor salonuna başlamayı düşünüyorum