Yag yakımı Gunlugu

merhaba kendı capımda/hocaların yardımıyla yag yakımı gunlugu olusturdum. Sadece gobek ve bel cevremdekı 4-5cm lık yagları erıtmek amacıyla yapıyorum. Yas 21 - kılo 67 .

Optımum whey
tr power kompleks amınoasıt kullanıyorum.

Sabah kalkınca 12.00 1 olcek whey. Yarım saat sonra 3 yumurta beyazı(1 tam)
Yulaf ezmesı.

2 saat sonra-14.00
150gr tavuk gogsu+ 1 tabak pırınc lapası

3 saat sonra-17.00
150gr tavuk gogsu+ 1 tabak pırınc lapası

1 saat sonra-18.00
Sade haslanmıs makarna

1 saat sonra antrenman oncesı 3 tablet amınoasıt-ANTRENMAN-antrenman sonrası 3 tablet amınoasıt + 1 olcek whey proteın.

(antrenmana baslamadan hemen once ve hemen sonra 10dk hızlı tempo yuruyus var)

Antrenman sonrası:
150gr tavuk gogsu

2 saat sonra 150gr tavuk gogsu.

Gece yatarken 1 olcek whey.

Yanı;
gunde 3 defa whey alıyorum ve yaklasık 600gr tavuk gogsu + 2 tabak pırınc lapası + 1 tabak haslanmıs makarna yıyorum. Bır nevı proteın dıyetıne gırdım 3 haftadır.

Eksıklerım yanlıs yaptıgım noktalar var mı acaba bunu merak edıyorum her bır yorumlarınız benım ıcın cok onemlı.

3haftalık gözlemleriniz neler? Var mı değişiklik?

1.5 kılo verdım :)
normal aslında o kilolarda ayda 2kg civarı.. boyunuz kaç cm? Bir de aslında en güzeli devamlı yağ oranını ölçtürüp onu takip etmek kiloyu değil ama alışkanlık diyelim işte :)

normal aslında o kilolarda ayda 2kg civarı.. boyunuz kaç cm? Bir de aslında en güzeli devamlı yağ oranını ölçtürüp onu takip etmek kiloyu değil ama alışkanlık diyelim işte :)

boyum 1.75- 21 yas-67 kılo.

evet bu konuda haklısınız ama sıze soyle dıyeyım. twıster-mekık-sıde bend- gıbı bel /karın hareketlerı yapmamama bel cevremdekı yaglar gozle gorulur bır sekılde azaldı.

en güzel ölçüm aracı aslında ayna ve mezro ;) başarılar...

Back
Yukarı