samet5811
Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce bir konu açmıştım karın ağrısı yüzünden uyuyamıyorum ağrıdan hareket bile edemiyorum diye olay şu şeklide olmuştu tatile amcamın yanına gitmiştim yaklaşık 1 2 gün durduktan sonra dedim ki madem dambıllarım barfiks demirim evde bende programımı aksatmıyım şınav mekiik vb. tarzında çalışıyım dedim öncelikle yaklaşık 50 dk 60 dk çalıştıktan sonra ( ara ara 1 dk mola vererek ) oturdum bu günlük bu kadar yeter dedim bir Türk kahvesi içtim ardından 300 ml süt ile bir ölçek protein tozunu karıştırdım sanırım yarım yağlıydı süt türk kahvesinin hemen arkasından yapıştırdım proteini ve yaklaşık 30 40 dk daha oturup tv fln izledikten sonra yattım uyudum saat 11:30 12:00 gibi yattım uyudum saat 02:30 03:00 gibi bir arı bir ağrı uyuyamıyorum bide misafirim insanları da rahatsız etmek istemiyorum saat 06:00 gibi dayanamadım amca kalk beni hastaneye götür dedim adam zaten polis gecesi yok gündüzü yok apar topar bindik arabaya sitenin kapıda elektrikli elektrikler kesilmesin mi çıkamıyoruz aksiliğe bak nyese ambulans fln çağırdık gittik doktor muayne etti aşırı gaz ve dışkı sıkışması dedi deişik deişik ilaçlar verdi düzelmedi 1 gün hastanede yattım ama ağrı kesilmiyor yaklaşık bi 6 7 gün çektim şimdi yeni yeni düzeliyorum benim aklımı kurcalayan şey boyum: 1.57-1.60 , yaş:15 , kg:42 acaba bu protein tozunun ölçeği bana fazlamı geldi zaten protein tozunu da bilgisayarcıda filan çalıışıp ustanın canı isteyince verdiği harçlıklardan aldım sırf protein tozunu albilmek için tatilimin %95 ini bilgisayarcı da çalışarak geçirdim bu durum beni geerçekten üzdü kaldırıp atasım geliyor protein tozunu
bütün tatil boyunca protein tozu alabilmek için çalıştım ooofff offf
ne olur yardım edin yoksa kladırıp atcam
protein tozunun markası : HARDLİNE VMAX

protein tozunun markası : HARDLİNE VMAX