Yamuk göğüs kafesi !

Herkese merhaba benim göğüs kafesim sağ taraftan hafiften basık durumda yani yamuk çokda belli olmıyor sadece elleyince kendini belli ediyor.Size soracağım soru ise belli bir hareketler ile o kısmı düzelte bilirmiyim veya kaslar ile görünmez hale getirebilirmiyim.Yardımlarınızı bekliyorum iyi günler.

aynı sorun bende de var çok kötü bir durum ve ayrıca sağ omzumda sol omzumdan düşük ama düzeleceğini pek sanmıyorum genetik dicem ama bizde öyle kimse yok gerçekten yardım olabilecek biri var mı?

sakın tek gögsüne veya omuzuna agırlık verme aynı agırlıkla veya barla çalışmaya özen gösterin kaslar hacimlendikce acık kapanacaktır.

ağırlık sabitmi kalsın yoksa arttırıyım mı ? Evde 6kg lik dumbeller ile dumbell bench yapıyorum.

Lütfen yardım edecek birisi yokmu ?

öncelikle durum ne ölçüde bir emsal foto koysaydın daha makul cevaplar alabilirdin
çok ciddi bi sorunmu belkide senin gözüne batan sıradan bi orantısızlık

ama tek şunu söyleyebilirim üstteki yorumlarda bar ile çalış diyen arkadaşın aksine
dumbell ile press yapmak dengelemek adına daha sağlıklıdır
çünkü bar ile yaptığın presslerde hangi kolun daha güçlüyse ondan daha cok kuvvet alırsın dolayısıyla o taraf daha cok calısır ve orantısızlık olusur
ama sen dengelemek adına dumbell ile presslere geçersin iki tarafada o ağırlığı kaldıracak enerjiyi uygulamak zorundasındır dolayısıyla yüklenme ve gelişme eşitlenmeye baslayacaktır.

kolay gelsin

galiba benimki biraz farklı arkadaşınkinden benimki kemikten kaynaklanıyor yani dumbella fln düzelecek gibi değil belki ameliyatla ama o kadar göze batmıyor şu ana kadar arkadaşlarımla o kadar havuza gittik vs. fln hiçbiri fark etmedi bende kafaya takmamaya çalışıyorum o yüzden umarım sizin sorununuza bir çözüm bulunur Allah şifalar versin

saygılar...

Back
Yukarı