Yanınızdaki kıza yolda laf atılırsa naparsınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lubu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çünkü arasıra bende başka elemanların kızlarına sarktığım için ordan biliyoru:D

Nasıl yani? Sen böyle bir terbiyesizliği yapıyormusun? Yanında bir erkek olan (abisi,dayısı,karısı,kızı,sevgilisi herneyse..) kıza sarkıyormusun?

Eğer öyleyse mümkünse karşılaşmayalım.. Sıhhatin açısından uygun olmaz.

Nasıl yani? Sen böyle bir terbiyesizliği yapıyormusun? Yanında bir erkek olan (abisi,dayısı,karısı,kızı,sevgilisi herneyse..) kıza sarkıyormusun?

Eğer öyleyse mümkünse karşılaşmayalım.. Sıhhatin açısından uygun olmaz.
şaka şaka öle bişey yaparmıyım hiç terbiyesizliğe girer amaç geyik olsun diye söyledim thums:

Bir kıza laf atmaktan çok korkarım ama daha ziyade korkutuğum şey yanımdaki bayana laf atılmasıdır.Sözün artık bittiği nadir yerlerden biri sanırım...

muscled_girl ün dediği zaten kadınların bu konudaki genel görüşü her vatan evledının yanındakıi kıza laf atan birine vurması gerekir ki bu irz düşmanları akıllansın

Öncelikle böyle bir ortamın oluşmasına izin vermem. Diyelim ki de böyle bir ortamın içinde bulduk kendimizi... Ne yoluma devam ederim ne de direk dövüşürüm. Öncelikle sözlü ikaz ederim. Bu hareketi yapan adam zaten kavga etmeyi baştan göze almış bir tiptir. Sonuç kavga etmemizle biter. Gücüm yerindeyse mücadelem güreş yönünde olur, rakibi yerden yere vurarım. Form düşüklüğü varsa boksa da dönebilir mücadele. Güç yerindeyse UFC, değilse Fight Club :)

Eğer buna cesaret edecek biri varsa kafasının dağılmasınıda göze almış demektir.Onu elimdem hiç bir güç alamaz.

kendim 4 senedir boksörüm başıma 2 kere geldi ve mantıkla değil güçümle hareket ettim bu zaman da laftan anlayan yok şerefsiz çok gençlik desen bii alem onun için ya multurdum o şerefsizi yaptığıma da hiç pişman olmadım

98 senesinde Datça'da limanda arkadaşımla otururken birde baktıkki 2 kişi 3 kişiyle kavga ediyor hemde ne kavga hatta o 2 kişiden birtaneside hiç karışmadı bile sayılır ama öteki yemin ederim size 3 ünü nasıl tartaklıyor oğlan bir yumruk darbesi bile almadı özellikle takip ettim kazara bir yumruk gelmezmi yok tak tak tak 3 ünüde dövdü ve bukadar güzel kavga eden birini daha önce görmemiştim.Dayak yiyenlerde baktı vuramıyorlar biri sen benim kim olduğumu biliyormusun diye bağırıyor biri benim babam varya ..... en komiğime gidende dayak yiyenlerden en kısa olanı bi bağırdı ''sen sinirliysen ben senden daha sinirlyim'' diye bağırması yaaa madem sinirlisin sende karşılık ver verebiliyorsan.Neyse uzatmıyim işin özü tabi o arbadede bağırmalardan anladığım kadarıyla dayak yiyen 3 genç dondurmacının önünde 2 kıza asılıyorlar Bodruma götürelim mi sizi beraber takılalım mı gisinden meğer o 2 oğlanın da kız arkadaşlarıymış tabi dondurma alıyorlarmış o sırada elllerinde dondurma gelincede bi bakıyorlar kızlara asılıyorlar çocukta çekmiş limaa kimsenin olmadığı yere basmış dayağı.Aradan kaç sene geçti hala daha unutmam ....

İşin özü kendine güvenipte bir bayana bırakın erkek arkadaşının yanında laf atmayı yanlızken bile laf atılmaz.

Valla bence gostereceginiz tepki atilan lafin kalitesine de bagli. Benim body yapan yakin bir arkadasim anlatmisti bana ( 7 senedir de duzenli devam ediyor). Kiz arkadasiyla yolda yururlerken bir ruzgar cikmis, kizin saclarini dalgalandirmis. Yoldaki hirbo da dayanamayip "ruzgarin yeter" demis kiza. Simdi atilan laf orjinal, hakaret yok, ama sonucta laf atilmis kiza. Bizimkisi lafin orjinalliginden dolayi adami dovmemis ( ki normalde dover, birebir biliyorum arkadasimi).
Siz olsaniz ne yapardiniz?

sınırlenmeye gerek yok kızı gıdıcegı yere bırakırsınız ondan sonra allah ını kaybettırıp peygamberını sasırtıncaya kadar doversınız.

Farklı bir taraftar bir komplo üretelim bir de. Kız arkadaşınızla yürüyorsunuz. Tanımadığınız kızın biri belden aşağı size laf attı, tepkiniz ne olurdu? (Olmaz demeyin, okul yanlarından geçerken erkeğe de çok laf atılıyor.)

Bizim basimiza gelmisti. Kizin biri havuz kenarinda biz kosarken "Analar ne aslanlar doguruyor be!" diye bagirmisti gozumuzun icine baka baka. Kiz herhalde 15-16 falandi, biz de 24 duk. Kaale almadan devam ettik kosmaya, ama ne yalan soyleyeyim bir sey yap dese de birisi yapamazdim herhalde :)

selam valla eğer benım kız arkadasımsa doğal olarak bana benzer sanırım bana kalmadan kız dalar doğal olarak ıkımız kombıne hareketlerle dümdüz ederiz düz ettımız bır adamda bırdaha zor konusur gerısını hayal gücünüze bırakıyorum..................

emanet belimdeyse kafasına 1 el.emaneti yanıma almadıysam tekme,tokat,yumruk,kafa allah ne verdiyse..affı yok..

başlıktaki şiddet anlatımı gereksiz arttı ve buna da müsait bir konu..kilit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı