Yanınızdaki kıza yolda laf atılırsa naparsınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lubu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lubu

Üye
yolda gidiyorsunuz yanınızda kız arkadaşınız.Densizin biri yanınızdaki kıza laf atıyor.Bu durumda siz naparsınız.Duymazlıktan mı gelirsiniz yoksa o densize haddinimi bildirirsiniz?ballkick

Sorgulamam. Direk dalarım.

Ormanlar kralı aslan etrafındaki bir kaç hayvanla beraber yürürken karşıdan iki serçe geliyormuş. Ama öyle bir yürüyormuş ki serçelerden biri "buraların kralı benim, yoldan çekilin!!!" edasındaymış. Lafın kısası aslanla karşılaşmışlar ve aslan birden bire hemen kenara çekilmiş serçelere yol vermiş. Yanındakiler şaşırmış aslanın. hayrler içerisinde sormuşlar " Aslan kral, neden haddini bildirmedin neden yol verdin?" diye. Aslan yanındakilere gülümseyerek dönmüş ve " Görmedinizi mi yanında dişisi vardı" demiş.
Kim olursa olsun, yanında bayan olan birine o aşamada hiç bir laf söylenmez, dayılık yapılmaz, onu yerle bir edecek gücünüz olsa bile dişisinin yanında bu gösterilmez... Bize çocukluğumuzdan beri öğretilen davranış şekli yanında dişisi olana saygı göster oldu.
Zaten bunu yapacak birisi de nezaketten, kültürden ve görgüden nasibini almamış şeref yoksunu!!! birisidir!!!!!

cherokee çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. Dediğin gibi o herifi yamultacak gücün olsa bile sırf yanındaki bayanı düşünerek duymazlıktan gelmek en iyisi. Çünkü bir kavgada yanında bayan varsa, siz ne kadar dayak yerseniz yeyin koymaz, lakin yanınızdaki bayana bir el uzatılsa mazallah insan katil olur. Bunlara mahal vermemek en iyisi.

''Barda'' filmini izlediniz mi arkadaşlar?

bgn gazetede bi haber vardı bakırköyde kızarkadaşını eve bırakırken apartmanın önünde öpüşmüşler ve parkta oturan bir kaç adam laf atmış kız eve çıktıktan sonra çocukla tartışmaya başlamışlar ve çocuk bıçağını çıkarıp bitanesini öldürmüş diğerlerini yaralamış ve yaşı daha 15.Noldu şmdi?Gençliğini hapiste geçirecek bir hiç uğruna...

bgn gazetede bi haber vardı bakırköyde kızarkadaşını eve bırakırken apartmanın önünde öpüşmüşler ve parkta oturan bir kaç adam laf atmış kız eve çıktıktan sonra çocukla tartışmaya başlamışlar ve çocuk bıçağını çıkarıp bitanesini öldürmüş diğerlerini yaralamış ve yaşı daha 15.Noldu şmdi?Gençliğini hapiste geçirecek bir hiç uğruna...
Peki birde hayat boyu bu laf yemenin verdiği ezikliği düşün.Bıçak tabi ki kötü olmuş.Ama bir şekilde o adilere dersini bildirmek lazım.Mesela biber gazı.Sıkarsın gözünü sonra tekmelersin yerde.Adamla bench perss bile yaparsın;)

Arkadaşlar demişsiniz yanımızdaki bayanı düşünüp nezaket falan..Şimdiki kızlar için yapamzsınız bunu.Hee yaparsınız sora ''çocuun yanında bana laf attılar duymamazlıktan geldi yuh abii bu kdrda pısırıklık olmaz'' der we gün gelip siz ona en ufak sesinizi yükselttiinizde kalkıp sölicei laf şu we benzeridir''millete sus sus gel kız arkadaşına bağır işte ,gücü yeten yetene''!!Şimdiki kızlar böle(ama hepsi deil geneli ben kendimi çıkarıorm aradan:D)

duh
Arkadaşlar demişsiniz yanımızdaki bayanı düşünüp nezaket falan..Şimdiki kızlar için yapamzsınız bunu.Hee yaparsınız sora ''çocuun yanında bana laf attılar duymamazlıktan geldi yuh abii bu kdrda pısırıklık olmaz'' der we gün gelip siz ona en ufak sesinizi yükselttiinizde kalkıp sölicei laf şu we benzeridir''millete sus sus gel kız arkadaşına bağır işte ,gücü yeten yetene''!!Şimdiki kızlar böle(ama hepsi deil geneli ben kendimi çıkarıorm aradan:D)
Sana 100lerce ekz teşüekkür ederim muscle girl olay işte bu.Ve bu lafı bir kızdan duymak o erkeği bitirir,bunalıma sokar..

duh
Sana 100lerce ekz teşüekkür ederim muscle girl olay işte bu.Ve bu lafı bir kızdan duymak o erkeği bitirir,bunalıma sokar..
Arkadaşlar burada kimse yanındaki kıza laf atıldığında nezaket gösterin, seslenmeyin demiyor. Önce okurken dikkatli olun ve anlayarak okumaya çalışın. denilen özetle şu "delikanlı adam, yanında dişisi olan birisine- ki bu dişisi yanında olan kişi haksız dahi olsa- sesini çıkarmaz, işini daha sonra(dişisinin olmadığı zaman) halleder" haa size delikanlı olmayan biri kız arkadaşınız varken laf attı işte o zaman serçe bile aslan kesilir. yukarıda anlattığım kısa hikayedeki gibi. bilmem anlaşıldı mı?

Benim başıma çok geldi.Hepsine bi bakış atarım kaçacak yer ararlar.sonrada Allah ne verdiyseballkickMesela haftaya eski kız arkadaşımın beni aldattığı çocuğu dövecem.Tek çözüm:D

Arkadaşlar burada kimse yanındaki kıza laf atıldığında nezaket gösterin, seslenmeyin demiyor. Önce okurken dikkatli olun ve anlayarak okumaya çalışın. denilen özetle şu "delikanlı adam, yanında dişisi olan birisine- ki bu dişisi yanında olan kişi haksız dahi olsa- sesini çıkarmaz, işini daha sonra(dişisinin olmadığı zaman) halleder" haa size delikanlı olmayan biri kız arkadaşınız varken laf attı işte o zaman serçe bile aslan kesilir. yukarıda anlattığım kısa hikayedeki gibi. bilmem anlaşıldı mı?

cherokee çok haklısın, bende seninle aynı fikirdeyim. Dediğin gibi o herifi yamultacak gücün olsa bile sırf yanındaki bayanı düşünerek duymazlıktan gelmek en iyisi.
Ben böle düşünenler için söledim cherokee...Yanlış anlayan Şampiyon arkadaşımız olabilir..

Hayatımda öyle bi durumla karşılaşmadım,umarım karşılaşmam da.Burası türkiye kardeşim,dışarda bi çok insan kadını sadece belden aşağı düşünebildiği için yanımda olan bayanın da olabildiğince mütevazi ve giyimine dikkat etmesini isterim böyle birşeyle karşılaşma olasılığını bertaraf etme açısından.

Hayatımda öyle bi durumla karşılaşmadım,umarım karşılaşmam da.Burası türkiye kardeşim,dışarda bi çok insan kadını sadece belden aşağı düşünebildiği için yanımda olan bayanın da olabildiğince mütevazi ve giyimine dikkat etmesini isterim böyle birşeyle karşılaşma olasılığını bertaraf etme açısından.
haklısın zfrskr yanımızdaki bayanında kıyafetine dikkaet etmesi lazım.Fakat insan bazen yakınmıyorda değil.Neden burası da avrupa gibi olamyor bu konularda??

Ya tabiki,adamlar aşmış bu durumları.Yoksa ben de isterim yanımdaki bayan arzu ettiği gibi giyinsin,keyfine baksın ama olmuyor işte.Mesela nişantaşındaysan,etilerdeysen,bağday caddesindeysen kafan rahat ama biraz varoşlara inince tehlike başlıyo :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı