Yan Yağlar

1 cardio
2 yağsız beslenme
3 yanlara eğilme (belini öne arkaya bükmeden sırayla bir sağ bir sol dizine dokunacaksın, dumbelle de yapabilirsin ama en az 50 tekrarlı yap)

ladasamara dedi:
1 cardio
2 yağsız beslenme
3 yanlara eğilme (belini öne arkaya bükmeden sırayla bir sağ bir sol dizine dokunacaksın, dumbelle de yapabilirsin ama en az 50 tekrarlı yap)

yanlara eğilme hareketi o bölgedeki yağları eritmekten ziyade kas oluşumuna sebep olmazmı?

tito ortiz dedi:
ladasamara dedi:
1 cardio
2 yağsız beslenme

yanlara eğilme hareketi o bölgedeki yağları eritmekten ziyade kas oluşumuna sebep olmazmı?

3-4 kgluk dumbell yerine daha ağırı ile yaparsan tabiki olur

kısmi yağ eritme diye bir şey yoktur cardio olarak vüvudun genelinden yağ yakmalısın çogu insan bu yagları yakmak için yaptıgı mekik yada yana eğilme hareketlerini agırlıkla yapmalarından dolaya bel kaslarını çalıştırıp kütük gibi yapmakta buda hiç estetik durmamakta bir noktaya saplanma genelinden yakmaya çalış yada sopa hareketlerini yap esneme ve gerilmeyide unutma tabiki

selam
bildigim kadariyla yan yaglardan kurtulmak istiyorsan cardio yapicaksin ancak benim sana tavsiyem en az 40 dk ve saatte en fazla 7km hizla kosman...yani dusuk tempoda ancak uzun kosular seni hedefe goturur...
bir diger konuda insan vucudunda en son yakilan yaglar yerlesmis yaglardir yani basla bi deyisle kilo aldigin zaman hemen neren sisiyorsa orasi en son gider arkadasim :D
cogumuzda gobek ve yanyaglardir bence buda beslenme aliskanligimzdan gelen bi durum...neyse uzun lafin kisasi bolgesel yag yakma diye bisi olduguna inanmiyorum hic gormedim...

d

evet yanaeğiliş güzel ya elime aldım 7,5 kg luk damble günde 80 tekrarda bişey kalmıyor 1 ayda mors

neden sayilmasin ki bence süper bir hareket :)

Astor dedi:
ip atlamak nasıl sizce. bu da bir cardio egzersizi sayılabilir mi?

ip atlamak herkes için aynı etkileri sağlamaz..kimileri yağ yakmak amaçlı kardio olarak yapabilir,ama kimileri 3-5 dakıka atlasa nefes nefese kalabilir..ip atlamak bu kişiye,bu seviyede yağ yakma amaçlı bir fayda sağlamaz

Sanırım dietsiz yağ yakma olmaz. Öyle olsaydı eğer müsabaka öncesi kimse sıkı bir diete girmezdi.Ama hareket yapmadan da olmaz.Yağ gittikten sonra altından kas çıkmalı.3beyazdan uzak durmak gerekiyor eğer yağ yakmak istiyorsan un,şeker,tuz.Ama tuz az miktarda alınmalı tamamen kesilmemeliymiş.Vücudun ihtiyacı varmış çünkü.

Merhaba
Ben sana farklı noktadan yaklasayim.. cardio yaptin, yana egilis yaptin (10kg i gecme dumble agiliginda), sopa ile takildin, ve yemene icmene dikkat ettin diyelimm.. üstüne cila istiyorsan..

1- yaz ayını bekle.. Cunki sen ne yaparsan yap, insanoglunun yaradılısından kaynaklanan bi gercek wardir. Kısın soguga karsi direnc icin vucud ister istemez daha yaglanacaktir.. Yazin ise, aynı oranda yemek yemeye dewam etsen dahi, yag yakimi hizlanacaktir...
2 - Solaryuma gir, ya da güneslen... Fit bir goruntu icin, olmazsa olmazlardan biri, ne dedigimi anlayacaksin :)

Saygılar

2 - Solaryuma gir, ya da güneslen... Fit bir goruntu icin, olmazsa olmazlardan biri, ne dedigimi anlayacaksin

Tamamen katiliyorum, ben hastasiyim ztn solaryumun.

Back
Yukarı