Yanlışım varsa düzelt

Salonda 2. ayıma girdim hoca eşliğinde ekte belirttiğim programa devam etmekteyim .

180 cm boya ve 80 kg sahibim.Yağlı bir vücudum var.Yağ oranımı Salonda ölçüm aleti bozuk olduğu için bilmiyorum. Aşağıdaki hareketlere spora ısınma niyetine 15 dk koşu bandı ve 10 dk bisiklet sürüyorum. Ek olarak programımdaki hareketlerin bitiminde karın çalışıyorum. 1 ay boyunca bunu uygulaya masam da pazar günleri 30 dk koşu ve karın egzersizleri yapmayı düşünüyorum.

Pazartesi 1. Gün Hareketleri
Salı 2. Gün Hareketleri
Çarşamba - dinlenme
Perşembe 1. Gün Hareketleri
Cuma 2.Gün Hareketleri

Üniversite son sınıf öğrencisiyim Kyk'da kalıyorum yurt yemekleri uymadığı için özellikle akşam yemekleri cebimden fedakarlık yaparak buharlı yemek pişirici ( homend steamcooker 2401 s3 ) satın aldım.
Günüm şöyle geçiyor.

Sabah

5 yumurta beyazı 2 adet sarısı
şekersiz çay
bal , pekmez
lor peyniri
a101 lerde satılan 2 dilimde çavdar ekmeği

öğlen
Okulda çıkan yemeği yiyorum ( bu biraz işi bozuyor )

spordan önce;
1 adet muz yiyorum
Spordan sonra;
Buharda pişmiş 200 gr tavuk
ve pirinç

Akşam
Yurtta yemek hakkım boşa gitmesin diye tavuk ya et ağırlı birşey yemeye calısıyorum.

Daha önce spor geçmişim yok forumu daha önceden pasif olarak takip ederdim.Hergün burada okuyarak yeni bilgiler ediniyorum. Hatam eksiğim varsa başta düzeltmek için yorumlarınızı bekliyorum.

a50e3200-9342-4856-b4c3-6f6976e0731a.jpg e493f539-1117-4954-839f-40f090218778.jpg

Back
Yukarı