Yarın işe başlayacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sado12

Üye
Arkadaşlar yarın inşaatta işe başlayacağım eve gelincede spor yapmayı düşünüyorum(zaten yapıyordum)yağ oranım 18 civarı amacım herkez gibi fit bir vücut sizce definasyon mu yapıyım bulk mu
bu arada çok enerji harcayacağım ona göre değerlendirin lütfen

şimdiden teşekkürler

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inşaatta nasıl bir iş yaptığını söylersen daha iyi yönlendirebiliriz. yani nasıl bir iş? taşımacılık, sıvacılık, şantiye şefliği, boyacılık, harç, elektrik vs? iş yüküne göre bir yönlendirme yaparsak daha iyi olur. benim bildiğim kadarıyla @ulaire şantiyede çalışıyordu. allah kolaylık versin kendisine. buradan saygılarımı gönderiyorum. o daha bilir böyle şeyleri.

inşaatta nasıl bir iş yaptığını söylersen daha iyi yönlendirebiliriz. yani nasıl bir iş? taşımacılık, sıvacılık, şantiye şefliği, boyacılık, harç, elektrik vs? iş yüküne göre bir yönlendirme yaparsak daha iyi olur. benim bildiğim kadarıyla @ulaire şantiyede çalışıyordu. allah kolaylık versin kendisine. buradan saygılarımı gönderiyorum. o daha bilir böyle şeyleri.
pebileklerim çok ağırıyor(peki dediğiniz kişeiye nerden yazacağım)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı