yarın okullar acılıo ***beslenme***

bn sabah kahvaltımı 6,50 gibi bitirmis oluyorum 2 km mesafe de okul var yürüyerek gidiyorum 25 dk felan sürüyor.okul saat 8 de ogle arasında yemegimi yicegim saat 12,15 te ogle arasına giriyoruz..ogle arasında 200 gr böreklik (yagsız lor) , 1 simit , 150 gr jambon yemeyi düsünüyordum fakat jambon hakkında iyi duyumlar almadım galiba içine sakatat katıyorlarmıs bu dogrumu?

bu arada bu sekilde beslenmem iyi mi dir? okuldan 3 e 5 kala cıkyoruz.15 dk uzaklıktaki spor salonuna gidicem yürüyerek ortalama 1 saat 15 dk da calıscam orda body
..

darkness okuldan çıktıktan sonra salona gideceksen okulda karbonhidratta alman lazım. benim lise hayatımda yaptığım gibi sefer tası alacaksın bence :) sabahtan koyacaksın makarnanı tavuğunu gideceksin. jambon hakkında doğru söylemişler. ayrıca gereksiz. onun yerine eğer böyle birşey yapacaksan , migros - kipa gibilerin büyüklerinde ve bazı kasaplarda fileto tavuk göğüsü var. bütün halde satılır o. tamamiyle tavuk göğsü eti fileto şeklinde. somon fileto gibi. ondan 150-200 gramıyla lor ve marulla iyi bir tost yapabilirsin. yada ton balığıda iyi bir alternatif olabilir.

okuldan sonra gidiceksen illaki protein ve karbo lazım

bunun için bence sefer tası cok güzel olur cantanın bir kösesinde dursun ne olcak sporcu adam icin beslenme her zaman en ön plandadır bu sporda beslenmedir ilk etapta

haşlanmış göğüs etini ekmek arası yiyebilirisn
haşlanmış patates koyabilirsin 3-5 tane yyenir o da
fıstık ezmesi vss yenir
2-3 tane yumurta haslayıp koyarsın ama kokabilir sınıfta protein oglum deyip es gecip gelecek yorumlara aldırmaman lazım ıyy igrenc off koktu bişey gibi onlar anlamaz zaten

hiç olmadı bak sana en güzel tavsiyem shaker var kapagı kapalı onun icine koyarsın 2 kasık proteinini sadece kantinden alacagın su ile onu yapabilirsin

yulaf ezmeside yenebilir

suanda aklıma bunlar geeldi ama okul ortamı biraz kasar adamı vitaminsiz cok arkadasın olur onlar acayip kötü seyler söylerler sen onalra aldırıs etme sizin gibi vitaminsiz değilim hic olmazsa de

basarılar dilerim derslerinede calıs :D

cok tesewkkur ederm yarın goturcem bugun 200 gr çökelek 1 simit 200 ml light süt yedim okul cıkısıda 1 peynirli tost yedim bugun bole oldu artık yarın dogru yapıcam beslenmeyi..sayenizde:)

bugun kahvaltıda 4 yumurta beyazı 1 yumurta sarısı 50-60 gr lor 2 kbrit kutusu beyaz peynir 3 dilim kızarmıs ekmek 3 domates 300 ml y.yaglı süt içtim...

saat 12,40 ta tavuk sote,pilav , ayran yedim içtim...bundan 20 dk sonra 200 ml muzlu sür içtim.. 3 te okuldan cıktım kipaya ugradım.. orda saat 5,40 gibi 200 gr pilav ve 330 ml ligt ayran içtim...aksam yemeginde ise evde ortalama 200 gr tavuk 1 tabak pilav yedim... gece 10 gibi birseyler daha yicem neler yapsam iyi olur bu arada bu okulda bu beslenme biraz pahalıya kacıyor..bn evde mikserde birseyler cırpıp goturmeyi dusunuorum ama ne çırpsam bilmiyorum protein agırlıklı bisey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkur ediyoruö.....

Back
Yukarı